Episcia
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Episcia
Jo, mám z ní radost. Prcek mi ji na jaře zlikvidoval, ale zachránila jsem ji naštěstí.
Episcie jsou pěkné, zkoušel jsem je pěstovat, ale nechtěly kvést, jen se rozrůstaly. Možná mají své určité období?
Jednu jsem fotnul minulý týden v botanický.
Jednu jsem fotnul minulý týden v botanický.
Takovou jsem tam ještě neviděla - kde ji mají? Je fakt, že my jsme teď ve středu měli ve skleníku intimčo, tak jsme toho moc neviděli - Eva s námi nešla, šla něco zařizovat, a ve skleníku bylo zhasnuto a my nevěděli, kde to rozsvítit. :-) Ale vím jenom o episcii poblíž vodopádu (nějaká "obyčejná", snad E. cupreata? - ale možná je to Silver Sheen, tu mají psanou v tropické Fatě, u E. cupreata píšou umístění "skleníky", tak tu asi mají někde jinde), jinou jsem ještě nenašla... Tohle vypadá, že bude Episcia lilacina (v katalogu ji taky mají)...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, E. lilacina je krásná, takovou ještěr nemám.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Nádherná, mně skoro všechny odešly. Asi nějaká plíseň nalítala přes otevřená okna. A během měsíce byly v prd..čudu.
Takhle mi teď kvete episcie Tiger Stripe.
A to má ještě spoustu poupátek.
A to má ještě spoustu poupátek.
Super.