Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Gratuluji, máš je pěkné.
Moc pěkné. V tomto případě podlehnout je velice snadné. ;-)
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Streptocarpus saxorum venkovní provedení...
Na jaře jsem zapíchla pár kousků do závěsného květníku, bylo mi je líto vyhodit, a celé léto kvete.
Na jaře jsem zapíchla pár kousků do závěsného květníku, bylo mi je líto vyhodit, a celé léto kvete.
Nádhera. Venku se daří všem streptokarpům. Mně se nechce to převážet na zahradu, kterou máme cca 2 km od domu.
Teda paráda.
V Buchlovicích je měli ve venkovních truhlících jako balkónové kytky, na přímém slunci.
U nás ve dvoře u pivnice je má chlapík v míse na pařezu a taky mu krásně kvetly. Ale nedělají tak dlouhé výhony, je to na sluníčku, jsou takové kompaktní a mají trochu tmavší listy.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo strepsíků ať nám to tady úplně neusne. Jestli jsem některé názvy přepsala do latinky špatně, tak mě je Hanička určitě opraví, tímto Haničce děkuji.
Soni, nevíš, proč jsem nevylezla nahoru? Ty jsi přede mnou skrývala takové nádherné poklady. Prý toho moc nekvete. Udrž je v květu do Vánoc.
Soni, jsou parádní.
To je krásy!
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Heli, ono to takhle vypadá, že jich je hodně, ale když koukneš na ty moje plantáže, tak opravdu kvete málo.
Soňa si trochu vymýšlí. Plantáže má, to je pravda, ale kvetou mooooc pěkně!!! Vnutila jsem se ve čtvrtek na exkurzi. ;-)
Mám jich jen pár, ale když kvetou, radost mám velkou. :-)))
... a to je všechno. :-))))
Mám jich jen pár, ale když kvetou, radost mám velkou. :-)))
... a to je všechno. :-))))
Evuško, Soni, Helenko i vy ostatní - tiše vám závidím, jak vám strepsíci "jdou". Já mám jen obyč, ale i tak z nich mám radost...
To je jasná věc, že má člověk radost z každého kvítku.
Paráda!