Jak připravit fialku na výstavu????
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak připravit fialku na výstavu????
Hani, díky za odkaz. Je to ten, co jsem si tak šikovně uložila a už nenašla. Trochu jsem to pročetla, některé slovíčka překladač nepřeložil a nebo nejsou správná. Co je disbudding? Odstranění?
dis- = předpona s významem roz-, ne-...
bud = pupen, poupě
-ing = koncovka, která naznačuje nějakou činnost
Takže doslovně "odpoupatování" - odstranění nebo odstraňování poupat (ještě se taky vyskytuje disblooming - analogicky odstranění květů).
bud = pupen, poupě
-ing = koncovka, která naznačuje nějakou činnost
Takže doslovně "odpoupatování" - odstranění nebo odstraňování poupat (ještě se taky vyskytuje disblooming - analogicky odstranění květů).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Hani, tak nějak jsem to z toho popisu odvodila. Díky.
Teda, já jsem to nikdy nevyštipovala a měla jsem spoustu květů, je mi to hrozně líto vyštípat květy. Konečně mi to začíná nakvétat.
No jo, jenže tady jde hlavně o to, aby to kvetlo právě tehdy, kdy je výstava... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz