Saintpaulia
- midibaba
- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
Ahoj všem... pár nově kvetoucích. :)
Naposledy upravil(a) HankaP dne čtv 25. čer 2015 13:23:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... opraveny názvy
- midibaba
- Kontaktovat uživatele:
... a další.
Naposledy upravil(a) HankaP dne čtv 25. čer 2015 13:24:28, celkem upraveno 1 x.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Midibabko, , Yukako nepokrytě - ale v dobrém - závidím.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Krásné fialečky. RS-Gertsoginiu jsem si já hlupoňa umořila, ale mám ji zálohovanou v listíčku od Midibabky.
Zdravím,
tak tuhle krásku jsem dneska objevila v obchodě. Je pestrolistá, má bílé květy se zeleným okrajem a některé květy mají nádech do růžova, který jde jakoby ze středu květu. Byla jen v průhledném celofánovém obalu. Omlouvám se za kvalitu fotek, je to narychlo foceno mobilem.
Nevíte někdo jméno a firmu?
tak tuhle krásku jsem dneska objevila v obchodě. Je pestrolistá, má bílé květy se zeleným okrajem a některé květy mají nádech do růžova, který jde jakoby ze středu květu. Byla jen v průhledném celofánovém obalu. Omlouvám se za kvalitu fotek, je to narychlo foceno mobilem.
Nevíte někdo jméno a firmu?
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Nikol, já teda hledím, jaké fialky se začínají objevovat v obchodech. Nevím jméno, ale líbí se mi.
U mě opět vykvetla Warm Sunshine a nově otevřela první kvítek Rob's Whatever.
U mě opět vykvetla Warm Sunshine a nově otevřela první kvítek Rob's Whatever.
Nikolo, já jsem neznalec, ale máš krásný úlovek. Já také koukala po obchodech, ale zatím jsem potkala jen hrozné chudinky, v jednom měli dokonce třetinu fialek nějakých plesnivých :(.
Babetto, opět krása. Kdyby byla nějaká odnož Rob's Whatever, prosím prosím, smutně koukám, vzpomeneš si na mě?
Babetto, opět krása. Kdyby byla nějaká odnož Rob's Whatever, prosím prosím, smutně koukám, vzpomeneš si na mě?
No já na ni taky koukala jako spadlá z višně. Je krásná, na fotkách bohužel nejde až tak dobře vidět to zabarvení květů. Ale ještě jsem žádnou takovou neviděla v žádném katalogu, nebo nabídce.
Babett, Warm Sunshine je parádní.
Babett, Warm Sunshine je parádní.
- picris
- Kontaktovat uživatele:
No v celofánovém obalu myslím dodává Humako do větších marketů. Je moc zajímavá, podle mne nás čekají zajímavé novinky, do katalogu je podle mne určitě přidají (alespoň v to doufám). Já zas viděla chiméru, kterou jsem si bohužel nemohla koupit (byla naaranžovaná v žardince za 189 Kč), která vypadala jako sport od Olivie. Bílé pruhy, fialový okraj, který byl navíc stínovaný, jako u Olivie. Pokud to nebyl jen chimerický sport, pak je to moc povedená novinka. Neměla obal, tak jsem nemohla posoudit, jestli se opravdu jedná o Humako chiméru.
- Miška
- Kontaktovat uživatele:
Tipovala bych to na Humako a tím pádem možná něco z Optimar. Ale koukám do katalogu, nic podobného tam není.
To mě taky hned napadlo, katalog Optimar jsem projížděla včera večer. :D
Dobré ráno,
tak zase pár foteček nově kvetoucích mlaďochů...
tak zase pár foteček nově kvetoucích mlaďochů...
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Nikolko, máš krásné zdravé rostliny a koukám, už ti kvete i Allegro Appalachian Trail.
Babettko, děkuji. Z těch od tebe už mi stávkuje jen Mac's Scorching Sun, ale zlepšil se, nové lístečky rostou velké a pevnější. Až nebudou všechny bílé, otrhám ty spodní bídné a zasadím ho hlouběji, pak snad i on pokvete. Florida Belle zlehka nasazuje na poupátka, zatím jen pidi u stonku.
Tady je ještě dnešní Rob's Loose Noodle, ten se mi opravdu líbí a ještě není s kvítky u konce. :)
Tady je ještě dnešní Rob's Loose Noodle, ten se mi opravdu líbí a ještě není s kvítky u konce. :)
Věruš, parádní kytky i fotka!
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Věruško, tvé rozetky chválím ještě jednou!
Z nově rozkvetlých to jsou Tiny Wood Trail a Rob's Astro Zombie.
Z nově rozkvetlých to jsou Tiny Wood Trail a Rob's Astro Zombie.