Achimenes
Re: Achimenes
Zdenko, já Lady in Black měl a od tvého se lišil. Měl menší, tmavší květy. Byly jednoduché a vždy trochu uzavřené. Ale nechci ti kazit radost, třeba jsem měl něco jiného.
Zdeno, nádherná podívaná!
Miloši, barva je ve skutečnosti trošku tmavší, to můj foťák zkreslil na sluníčku, ale je to zase od Dafralu, takže čert jim věř.
Taky konečně vykvetla xAchimenantha Inferno, snad se otevře ještě víc kvítků.
Zdeni, taky mám letos Inferno prvně a zdá se mi, že nejdéle a hodně kvete. Líbí se mi na něm ta svítivá barvička.
Zdeni, krásné květy!!
Tak jsem viděl letošní Salibovy novinky
.
http://www.flickr.com/photos/gesneriads/
Jeho kouzla se šlechtěním achimenesů už asi nikdo nepřekoná.
.http://www.flickr.com/photos/gesneriads/
Jeho kouzla se šlechtěním achimenesů už asi nikdo nepřekoná.
Dovedla bych si vybrat!
Tak, tak. Taky už jsem to v bytě rychle pokoukla. Těším se, až si za týden, už přestěhovaná, v klídku sednu a začnu se kochat vším, čím teď nemůžu. Mám toho za léto nashromážděné dost.
To zas budu litovat, že nemůžu přifouknout skleník.
To zas budu litovat, že nemůžu přifouknout skleník.
Tak mne letos vykvetla podruhé xAchimenantha Northwood's Sunburst. Začátkem léta to byla malá rostlinka a nyní velká, bohatě větvená s velkou násadou květů. Kvete ještě někomu? (Možná u těch obdarovaných.)
Miloši, mně nekvete, protože žádnou zatím nemám... na jaře budu asi somrovat... je fakt krásná.
Krásné. Já už je mám zazimované.
Miloši, je to nádhera.
Mildo, mně se chystala na kvetení, ale já ji nechtěla ještě letos mořit, aby spíš udělala hovínko. Už je taky zazimovaná a hovínka měla tři. :)
Kvete ti parádně! Těším se na ni tak za 6-7 měsíců.
Kvete ti parádně! Těším se na ni tak za 6-7 měsíců.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:

.