Kohleria
-
Re: Kohleria
Balkonové kohlerie.
Ta teda je. Já mám gesnerky taky na balkóně, ale nic moc. Závidím (samozřejmě v dobrém).
Dneska dávám jednu kohlerku.
HCY's Jardin de Monet
Zatím mi kohlerka nikdy tak bohatě nekvetla a hustě nerostla. Až teď. Jelena mi doporučila, že může být na plném slunci. A ono to opravdu dělá rostlince dobře. Dřív jsem ji vždycky trochu přistiňovala a ona neměla tolik květů a byla trochu vytáhlá a málo kompaktní.
Jaké máte zkušenosti s pěstováním kohlerek vy? Hlavně s tím osluněním. Napište.
HCY's Jardin de Monet
Zatím mi kohlerka nikdy tak bohatě nekvetla a hustě nerostla. Až teď. Jelena mi doporučila, že může být na plném slunci. A ono to opravdu dělá rostlince dobře. Dřív jsem ji vždycky trochu přistiňovala a ona neměla tolik květů a byla trochu vytáhlá a málo kompaktní.
Jaké máte zkušenosti s pěstováním kohlerek vy? Hlavně s tím osluněním. Napište.
Ivanko, na východním okně na sluníčku jim bylo určitě líp než v dílně na severním.
Parádní!
Mám okno na jihovýchod. Nechám ji tam, dokud to vydrží. Zatím se jí tam líbí. Děkuji za odpověď.
Podržela jsem se výše uvedené rady a ejhle!!! "Jaroušek" se ještě povytáhl a dokonce i rozkvetl. Díky za radu.
To je krasavice.
Na eBayi se teď taky prodala jedna nová - Yellow Cat - rhizom za tři a půl tisíce Kč...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Evi, krásná.
Ta žlutá taky, ale tolik peněz, to tedy neee.
Ta žlutá taky, ale tolik peněz, to tedy neee.
Tak tedy pěkná je, to určitě. Ale mě na těch barevných fascinují ty dokonalé skvrnky.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Evi, moc pěkná, ta žlutá taky, ty peníze bych nedala a ještě bych se bála, že to naše pošta někde zašantročí.
Je hezká, ale žádný zázrak to není. Lidi jsou blázni, že za tohle dají takový obnos! To aby měla tečky ze zlata! Takhle drahý nejsou ani ty nejdražší porcelánky. :) :)
Myslím, že v tom, že nemá vůbec červenou, je unikátní. Od druhé věty ale souhlas... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Moje oblíbená kohlerie Sunshine, z jarní dodávky rhizomů od Dibleys. Dle zdejšího doporučení na jižním parapetu (i když trochu stíněném lodžií).
Jani, tobě už kvetou, a mně sotva lezou... letos jsem je sázela strašně pozdě, takže mně asi letos ani nevykvetou...?