Sinningia
Re: Sinningia
Že by se už hlásilo přicházející jaro?
Kiež by... Tá fotka je asi mesiac stará a predpokladám, že prvý kvet semenáča, tak sa chcela predviesť, ešte než zatiahne, nech vlastne viem, čo to mám :D, lebo ani na nete som nenašiel, ako má vyzerať táto S. eumorpha... Teraz z gesneriek šalejú len kohlérie, ale to je klasika, že keď to človek pestuje ako celoročnú zelinu, tak sa rozhodnú kvitnúť kedykoľvek. :)
Moje potvory se začaly probouzet, musím je chcačky nechcačky přesazovat a nechat jít do vegetace. Zdá se mi to dost brzy, ale nic s tím nenadělám.
-
Ahojte všetci. Kvitne mi v tejto krutej zime konečne vytúžený Gabriel's Horn, a som z neho "paf".
To se ti nedivím, je nádherný.
Jj, je krásný. Marně po něm už delší dobu pasu. :)))))
-
Jani, ja ho časom určite "fiknem" a hodím pod poklop. Pridám ho k tým ostatným, čo mám pre teba namnožené. :D
Pepo, taky už mořím S. propeller v substrátu. :) Měla jsem výhony ve vlhkém rašeliníku. Za dlouho udělaly na koncích malé hlízy, ale kořen žádný. Tak jsem je dala do substrátu, pod poklop a doufám, že tam postupně zakoření. Zatím žijí a snad i pomalu přirůstají. :)
-
Dnešné slnečné počasie ma vyprovokovalo k posedeniu na balkóne, tak som aj "fotol" túto krásku.
:D
:D
Nádhera!
Moc pěkná červená.
Mně dělala radost tato krasavice inteligentní S. guttata. A rozkvetl první semenáček. Je to sice nuda, nuda, fialová, ale je první a fakt se snaží. (Poraďte mi prosím někdo, jak otočit fotku, co vkládám přes mobil, zas to všechno leží).
Mně dělala radost tato krasavice inteligentní S. guttata. A rozkvetl první semenáček. Je to sice nuda, nuda, fialová, ale je první a fakt se snaží. (Poraďte mi prosím někdo, jak otočit fotku, co vkládám přes mobil, zas to všechno leží).
Přidám pár kvetoucích letošňátek od Janičky...
Ani se mi nechce věřit! Rozkvétá mi dárek od marbut...
To je krásy. Žlutá je úžasná!
Moc pěkný žluťásek.
Mně kvetou dvě ze tří mini od Janli, růžově a do fialova, třetí byla myslím ještě menší než malá a svítivě růžová.
Mně kvetou dvě ze tří mini od Janli, růžově a do fialova, třetí byla myslím ještě menší než malá a svítivě růžová.
S touhle barvičkou jsem kdyyysi začínala. Ani letos nezklamala. Byla by ji předběhla bílá, kdyby jí "někdo" neulomil celou lodyhu (Hani, jo?) i s poupaty...
-
Ahojte všetci. Posielam pár kvitnúcich na potešenie duše.