Sinningia
Re: Sinningia
Pepo, příjemné potěšení duše.
Joj, Pepo! Nádhera!!!!!!!
Nádherné barvičky, moc pěkné rostlinky!!!
Parádní!
Konečně jsem se dočkala květů u An's Nyx a S. sellovii Purple Rain, tak mi dělají holky radost. Rozkvetl jeden semenáček, který se trochu liší od ostatních v kresbě. Hezký den.
-
Ladi, to máš tú An's Nyx, čo som ti ja posielal? Je to radosť, keď čakáš a čakáš a rozkvitne ti prvý kvietok na chcenej kvetinke, však? Ja mám An's Nyx dva roky a tento rok sa asi zbláznila a má toľko kvetov, že ju musím podopierať, aby nespadla. :D
Tak ještě že sedím, to je nádhera !
Nenacházím slov! Určitě se odvděčila za dobrou péči. Ať takhle nádherně kvete co nejdýl!!!
To je teda parádnice, tolik květů, to čumím.
Moje troška do mlýna...
Jedna ze 4 loni dovezených z Brna nepřežila, ale 3 zbývající kvetrou, kupodivu víc než jedním kvítkem a mají docela dost nasazeno. Ťukám na prkýnko, abych je nezakřikla.
Moje troška do mlýna...
Jedna ze 4 loni dovezených z Brna nepřežila, ale 3 zbývající kvetrou, kupodivu víc než jedním kvítkem a mají docela dost nasazeno. Ťukám na prkýnko, abych je nezakřikla.
Ano, je to ta od tebe. Už ji nebavilo vzdorovat, tak rozkvetla. Ta tvoje je úžasná!
Gloxíniím se letos pořád nějak nechce kvést...
Mám ji třetím rokem a letos snad konečně vykvete.
Sinningia leucotricha
Sinningia leucotricha
Tak, a už kvete. Zřejmě to je pro letos všechno .
Sinningia leucotricha
Ještě ji zkusím namnožit a získat semínka.
Sinningia leucotricha
Ještě ji zkusím namnožit a získat semínka.
Opylení se zřejmě podařilo.
Nevíte někdo, jak poznám, až budou semínka zralá?
Nevíte někdo, jak poznám, až budou semínka zralá?
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce, aby se zadařilo, já už ji mám taky skoro odkvetlou, ani nevím, jestli se třeba sama neopylovala.
Ty semeníčky úplně uschnou - a bacha, jsou pukavé a někdy se vysypávají...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz