Křížení
Re: Křížení
Janičko, jsou to krásky. Já jsem dostala chuť na ledovou kávu.
-
Mildo a Janka, ste šikovní. Pekných "bastardíkov" ste vypiplali. Ja keď budem veľký, tiež to vyskúšam.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, všechny pěkné, ale tu kávu bych si dala s Helenkou.
Pepísku, skoro klasika, 6-7 cm v průměru. Marcipán i ledová káva jsou s neskafem asi z jednoho křížení. Podobné, ale každá jiná. :)
To ametystík a dračí voko, to je jiná. Ty mají skoro deset cenťáků v průměru. Voko je fakt tmavě zvláštně modrý, nemůžu to úplně dobře chytit. Chybí mi tam ta sametovost.
To ametystík a dračí voko, to je jiná. Ty mají skoro deset cenťáků v průměru. Voko je fakt tmavě zvláštně modrý, nemůžu to úplně dobře chytit. Chybí mi tam ta sametovost.
Teď navečer, jak tak vláčím tělo po skleníku, bacila mě do nosu nějaká vůně. Voskajda to nebyla, už odkvétá. Ani žádný voňavec na obzoru. Tak hledám, jdu po čuchu jako psice, a vono to voní jeden z bastlíků. :))) Fialovo-modrý (průměr květu 8,5 cm) JL-Darcy. Vůně docela intenzivní. Křížení není s nějakým vonícím. Asi se bastl rozpomenul na nějakého pra pra pra prapředka.
Samé nádhery. A na pana Darcyho stojím frontu, mysli na mne s lístečkem, prosím.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Jani, máš je moc hezké. Ten navoněný frajer tě určitě potěšil.
Danu, to víš, že ten z domu nepůjde. :)))))
Včera vykvetla další krasavice. Od stejných rodičů jako IR-Domino.
IR-Mikádo
A tady pro srovnání vedle sebe. Vlevo IR-Domino a vpravo IR-Mikádo. IR-Domino má velké květy a bílý proužek uprostřed okvětního plátku. IR-Mikádo má květy menší a tmavý proužek uprostřed.
IR-Mikádo
A tady pro srovnání vedle sebe. Vlevo IR-Domino a vpravo IR-Mikádo. IR-Domino má velké květy a bílý proužek uprostřed okvětního plátku. IR-Mikádo má květy menší a tmavý proužek uprostřed.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ivčo, daří se ti. Já mám maličké rostlinky v perlitu, ale nevím, co s nima dál. Asi budu muset půjčit někde lupu a pinzetu a přepíchat je.
Mně vykvetli tito dva kluci...
... a u těchhle se mi alespoň trošku povedlo zachytit žlutou a zelenou...
Mně vykvetli tito dva kluci...
... a u těchhle se mi alespoň trošku povedlo zachytit žlutou a zelenou...
Všechny jsou zajímavé a krásné, stojí za to!
jadka píše:... na pana Darcyho stojím frontu, mysli na mne s lístečkem, prosím.
Vladi, tak jsem ho pro tebe přejmenovala na pana Darcyho. JL-Mr. Darcy. :)))) Voní opravdu až tak, že je to cítit z metrové vzdálenosti. Bude to jeden z milášků. Hlavně abych ho samou láskou neumořila.
Oběma Ivankám se zadařilo!
Nechat, nebo vyhodit? Znáte nějaké hodně podobné? Pokud ne, tak ten růžový by se jmenoval Pepčův růžový krepák.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pepí, oba moc pěkný, a růžový bych určo nechala, kór když už má tak pěkné jméno.
Ten modrý se prý hodně podobá DS-Serdtse Kaia, tak poběží do světa. Ivi, kdybys potřebovala, nebo někdo jiný, list z toho krepáku, tak rád pošlu, ať ho mám zálohovaný.