Alsobia
Re: Alsobia
Vladi prosím kousíček mi vypěstuj..jeden malinkatý kousíček od tebe mi zůstal,ale nevím,jestli to rozchodí...
Tak potvora teď krásně kvete a nepočká na výlet do Prahy.
Je nádherná.Ona se bojí té cesty,tak radši kvete teď:-)
Já jsem měla krássnou od Evy asi dva roky,pak jsem ji nejspíš ulila a teď mám jednu mini,ale už jí rostou výběžky,tak si musím dát bacha,abych ji zas přemírou péče nezahubila.
Já jsem měla krássnou od Evy asi dva roky,pak jsem ji nejspíš ulila a teď mám jednu mini,ale už jí rostou výběžky,tak si musím dát bacha,abych ji zas přemírou péče nezahubila.
Vlaďko,tá je nádherná !!!! Ja som sa na mojej kvietkov nedočkala,ked som bola v kúpeľoch odišla mi....škoda je to nádhera
Vladi ta je úžasná, já ji už po několikáté vzpamatovávám - jen mi ještě nikdy nekvetla........Evě i tobě úplně nádherně a bohatě.
Majko bejvavalo...moje mě opustila a tak mě nezbylo než škemronit od Vlaďky...třeba Vladi vydrží do Prahy a vyhraje...???
já vím že jsi dostala od Vlaďku, já jen tudle A. dianthiflora neviděla u nikoho reálně kvést (myslím hlavně u mně) jen u tebe a Vlaďky...a doufám že se rozkvete i u mně
Mně taky kvetla,tři květy,ale ne současně a pak začala skomírat.Tak jsem ji naporcovala,tři rozdala(povyměňovala za jiné kytky),tři si nechala a z nich zbyla jen jedna.Přitom zem měly stejnou,květníky taky,stály na stejném místě,tak nevím,co se jim nelíbilo.
no já vypozorovala- teda aspoň u mě, že nemá ráda, když přeschne.....u mě se jí líbí, když má prakticky pořád vlhkou zeminu, když mi přeschne (dovolená, nemocnice), tak to nerozchodí....
Ahojte! Stratil sa mi príspevok z min. týždňa, neviem prečo?????
Tak ešte raz. Bielej alsobie mám hafo, tak keby ste niekto mali o ňu záujem môžem priniesť do Prahy. Tej puntíkatej by som sa potešila aj ja..
Tak ešte raz. Bielej alsobie mám hafo, tak keby ste niekto mali o ňu záujem môžem priniesť do Prahy. Tej puntíkatej by som sa potešila aj ja..
Ahoj Růženko,
tak to já bych si dovolila o jednu poprosit.
Děkuju Ivana
tak to já bych si dovolila o jednu poprosit.
Děkuju Ivana
Růženko mám San Miguela,ale zatím je moc malinká,ale budu na tebe myslet,tak snad podzim by mohl vyjít...???
Ivanka, donesiem Ti krásne ťahavú.. Evička, dííík aj tá biela je od teba, tak si počkám aj puntíkatú...
Tak to jsem ráda,že se jí u tebe daří...mě celá opustila,tak jsem vyškemrala od Vlaďky...a na Miguela budeš 1.....v řadě..
Ruženka aj ja by som si prosila z tej bielej alsobie. Ďakujeeeem
Ahojte! Ludka - mám ťa zapísanú, rada ti donesiem. Kvitne mi tá kohléria od teba a ešte aj KAPO.
ahojky...čejko chtěla jsem se zeptat, v Praze jsi mi dávala nějakou alsobii jen já skleroza jsem si nenapsala jméno.....náhodou netušíš co to mohlo být??? už má poupátko, takže budu moct i ukázat jak kvete.....
Díky za identifikaci....
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Šla jsem dnes pozalívat fialky a našla překvapení v podobě malé krásky (nevím název), no ta mě dostala! Od někoho jsem dostala maličkou rostlinku v Praze. Přiznejte se, kdo mi udělal takovou radost a jak se jmenuje ta alsolbia?