Primulina (Chirita)
Re: Primulina (Chirita)
A tady plně rozkvetlá primulina Rachel. Myslela jsem, že ji vezmu na setkání, ale to už bude asi odkvetlá.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Krásná.
Ivanko, moc pěkná.
Ivanko, taky se mi líbí...
Ivanko, pěkná kvítka.
Mám. Dám.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
P. tamiana jsem rozdala a teď sama nemám.
Ivanka píše:A tady plně rozkvetlá primulina Rachel.
Opravdu moc hezká rostlina, ta vaše Rachel, s velice krásnými vzorovanými listy...
Naposledy upravil(a) dsdagmar dne úte 29. dub 2014 15:01:01, celkem upraveno 1 x.
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Neznám a čučím, překrásná kytka!
Danu, je fakt nádherný!!!
Když uříznu vršek P. tamiana, zakoření jako fialka? Nebo ji zahubím? Má nějak vysoký krček a svěšuje listy a prostě se mi nelíbí, tak bych ji fikla, ale mám strach.
Klidně fikni - chová se úplně stejně jako fiaka, tak proč ne? Kdyby to náhodou nevyšlo, dám ti úplně stejnou na další pokus. :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Přidám jednu - New York.