Křížení
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Křížení
Pepíčku, určitě, ale až příští rok. Až bude stát skleník.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Pepi, oba jsou pěkní, krepák o kapku víc, ale těžko jinak radit. Ono je jich už tolik, že se v tom ztrácím.
Pepčo, je přímo krásný.
Je nádherný - rozložením barev mi připomíná Piotrovo Rondo - ale to má ten spodek víc jako síťku a vršek spíš světlejší... řekla bych.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, souhlas. A Rondo není nahoře síťované, není střapaté a nemá kulatý tvar květu. A možná bych ještě odhadl, že je větší. A děkuji za pochvaly.
Pepíno, moc se povedl!
Parádní! Ostudu dělat nebude!
Jeden něžný opozdilec a poslední kávová. :))))
Ten první hezčí než druhý. :) Budou asi oba z jednoho vrhu. :)
Jak zasvítilo, teplota ve skle se přehoupla přes dvacítku a zase něco zavonělo. Tak jsem objevila paní Darcyovou. Panička je světlemodrá do lilákova, květ má velký jako pán. Velký. Škoda, že panáček momentálně nekvete, sprcla bych je spolu. Děti by třeba měly ještě intenzivnější vůni. Tak až to půjde. :))))
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jani jsou krásní. Ten modrý není žádná barevná divočina, ale celkově je přitažlivý.
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Jani, gratuluju k voňavému strepsíku. Z jakého křížení je? Je to potomek voňavých DS, nebo King of Kings? Je moc krásný.
Marti, paní Darcyová je dítě DS-Mystika a JL-Glowing Eye (velká modrá se žlutým okem, loňský bastl).
Pan Darcy se nějak ovoněl sám, nebo vzpomněl na botanické prapředky. Je to potomek Celestial Radiance a JL-Raluca Saliba.
Ještě se narodil mezi posledními jeden žluťák. Má v hrdle Neptunův trojzubec. Krapet jsem mu pomáhala na svět...
Pan Darcy se nějak ovoněl sám, nebo vzpomněl na botanické prapředky. Je to potomek Celestial Radiance a JL-Raluca Saliba.
Ještě se narodil mezi posledními jeden žluťák. Má v hrdle Neptunův trojzubec. Krapet jsem mu pomáhala na svět...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi ďoubalka prostě, no. Ale chápu tě, taky dloubu. A je moc povedený.
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Je moc krásný, škoda, že pro letošek jeden z posledních.