Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Jani, já vím, že nepodvádíš, jen jsem Tě chtěla trochu poškádlit.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Janičko, všechny jsou nádherné. Ty jemně tečkované a světlé a... no prostě všechny... ten poslední by vyhrál. 

Janičko, tady máš, z jakého křížení pocházejí - aspoň některé - http://gesneriadsociety.org/ir_ges/indexStrep.htm...
A můžu za to chtít příště větší fotky? Sím sím sím sím...
Aspoň 1000 pixelů jeden rozměr...
A můžu za to chtít příště větší fotky? Sím sím sím sím...
Aspoň 1000 pixelů jeden rozměr...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hančičko moje zlatá, já normálně posílám fotky stand. velikosti, tak jak to Panaconic vezme. Ale teď tady na chalupě jedu na netu pomocí modemu Huavei, a signál sítě EDGE tady není nic moc. Jsem ráda, že to od T-mobilu běhá rychleji (trochu) než u O2. Takže abych to mohla poslat, musím to zmenšit na email rozměr. Jinak bych tu fotku nahrávala hodinu.
Tak se na mě prosím tě nezlob a během toho léta mi to toleruj - prosíííííííím. Já se budu snažit moc fotek neposílat, jo? Nechci ti přidělávat práci!
Za odkaz ti moc děkuju.
Tak se na mě prosím tě nezlob a během toho léta mi to toleruj - prosíííííííím. Já se budu snažit moc fotek neposílat, jo? Nechci ti přidělávat práci!
Za odkaz ti moc děkuju.
Tak zase jednu pro radost - TsF-Zapoliar'e - jestli je přepis správný - opsala jsem ho od Soni... (Soni, zdravím!)
Naposledy upravil(a) HankaP dne úte 07. kvě 2013 10:35:53, celkem upraveno 2 x.
Důvod: ... už je ;-)
Důvod: ... už je ;-)
Ten je. 

Janičko, moc pěkně Ti kvete TsF-Zapoliar'e. Doplň si r.
janli píše:... Jinak bych tu fotku nahrávala hodinu.... Já se budu snažit moc fotek neposílat, jo? ...
Jani, já po vás přece nechci, abyste posílali fotky megové - už jsem to tu vysvětlovala tolikrát, že už mě to fakt nebaví - správně zmenšená fotka má velké rozměry, ale málo dat, takže málo bytů, kilobytů, a už vůbec ne megabyty! To je rozdíl jako mezi blokem železa a stejně velkým blokem z polystyrenu - stejné rozměry, ale jeden těžký a druhý lehký. Já už fakt nevím, jak vás přesvědčit... :-/
A prosím tě, fotky posílej - to je tu přece to nejdůležitější, na co se nejvíc těšíme!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
A ještě, Jani - neber si to prosím tě osobně - píšu to svoje brblání veřejně právě proto, že je to jen technická záležitost a že se to nikdy netýká jen jednoho člověka.
Jenže on to asi stejně nikdo nečte, dokud tam nevidí přímo svoje jméno, co...?
Jenže on to asi stejně nikdo nečte, dokud tam nevidí přímo svoje jméno, co...?

korektor.cz
korektor.cz
Dobře, Hani, příště zkusím dát jednu stranu těch 1000. A neboj, já to chápu (stokrát nic umořilo osla :D ), je to na mašli, když to vysvětluješ po x-té a furt nic. Polepším se!
Přidám další kveteníčko:
Toto měl být Ronduls Kara (vydražený), ale je to asi Ronduls Kristin
Cherry Pie
JL-Vesuv
TsF-Malinovyi Zvon
TsF-Zapoliar'e
Ronduls Dulcie
6051 (Piotr)
Rebecca
Mercedes Benz
JL-Summer Night
Toto měl být Ronduls Kara (vydražený), ale je to asi Ronduls Kristin
Cherry Pie
JL-Vesuv
TsF-Malinovyi Zvon
TsF-Zapoliar'e
Ronduls Dulcie
6051 (Piotr)
Rebecca
Mercedes Benz
JL-Summer Night
... a ještě pár.
Bristol's Solar Wind
Filip
Sky Blue
a Streptocarpus saxorum
Bristol's Solar Wind
Filip
Sky Blue
a Streptocarpus saxorum
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, to je nádherných květů. Piotr má stejně ty nejkrásnější strepsíky a Sky Blue je moc moc moc krásný.
Helenko, nedá mi to, abych nedodala svůj Streptocarpus saxorum. Myslím, že je dvouletý. Většinou zmlazuju jednou za tři roky. Akorát na podlaze pořád bordel...
Janičko, já S. saxorum zmlazuji každý rok, na podzim už je moc dlouhý. Bordel na podlaze je i z mladého.
Tak se mi zdá, Helenko, ten Ronduls (píše se bez apostrofu, nedávno jsem na to narazila na nějaké diskusi a i v registru je - aspoň většina - bez) bude ještě spíš Katrina - má stejný vzor, ale je modřejší než Kristin... Zkus se taky podívat do toho registru na Gesneriad Society - http://gesneriadsociety.org/ir_ges/indexStrep.htm - jsou tam k nim i fotky (v odkazu na registračním čísle).
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, ten registr znám, ale popravdě, nedívala jsem se tam. Kristin mi kvetla loni, to už si přesně odstín nepamatuji. Teď mi pokvete za pár dnů, snad se květy, pro porovnání, časově potkají. Možná mám oba jako Katrina
, protože mám v paměti (děravé), že Kristin byla hodně modrá. Nakonec to můžou být bezejmenky a jistě je někdo rád přijme jako dárky
.
Jinak děkuji, Ronduls si všude opravím.
, protože mám v paměti (děravé), že Kristin byla hodně modrá. Nakonec to můžou být bezejmenky a jistě je někdo rád přijme jako dárky
.Jinak děkuji, Ronduls si všude opravím.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, nádherné. Ten Ronduls první, ať je co je, je nádherný. 

Tak jsem to tu doprohlédla a dočetla. Krásné, krásné květy!