.Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Aničko, to je zase nálož. Už se vidím, jak sedím v Tvé zahradě a kochám se. Předpokládám, že Jiří je Tvůj kříženec. To je máš z jednoho křížení nebo z různých? Jiří nevypadá jako sourozenec Elišky.
Paráda.
Aničko!
Ještě, že se dnes neupaluje za čarodějnictví. To není možné, abys jako normální člověk dopěstovala takovou nádheru. Moc ti gratuluji, vždy se moc těším na tvé fotečky, úplně to člověku zlepšuje náladu. Nechtěla bys třeba do odkazu Křížení dát fotky svých vlastních strepsíků? Nebo je prostě nějak vydělit od ostatních, já třeba kdyby holky nepsaly, tak vůbec nevím, že Eliška a Jiří jsou tvoje práce. A přitom jsou oba moc hezcí. Tak prosím o nějaký podrobnější popis a fotky tvých bastlíků.
P.S.: Někdy se ti vnutím na návštěvu, protože to tvé království bych tuze rád viděl na vlastní oči.

Ještě, že se dnes neupaluje za čarodějnictví. To není možné, abys jako normální člověk dopěstovala takovou nádheru. Moc ti gratuluji, vždy se moc těším na tvé fotečky, úplně to člověku zlepšuje náladu. Nechtěla bys třeba do odkazu Křížení dát fotky svých vlastních strepsíků? Nebo je prostě nějak vydělit od ostatních, já třeba kdyby holky nepsaly, tak vůbec nevím, že Eliška a Jiří jsou tvoje práce. A přitom jsou oba moc hezcí. Tak prosím o nějaký podrobnější popis a fotky tvých bastlíků.
P.S.: Někdy se ti vnutím na návštěvu, protože to tvé království bych tuze rád viděl na vlastní oči.

Helenko, právě odsazuji sazeničky z tvých lístků, je jich hodně a mají se opravdu čile k světu. Jiří je můj a je ze stejného křížení. Už my jich kvete 6 a každý je jiný. Pepčo, polepším se, já je sem původně nechtěla dávat vůbec. Díky za tvou chválu a podívat se klidně přijeď. Jen musíš dát vědět dopředu, často nejsem doma.
Aničko, tak šup, šup, ať už je máš pěkně všechny nafocené a v odkazu Křížení. Jsem horší jak stará bába, ale zvědavost je moje nejhorší vlastnost.
A ani nevím, v jakém městě bydlíš, takže se ode mne přepadovky bát nemusíš. To, víš, že bych se s tebou na té návštěvě nejdříve domluvil. ;)
A ani nevím, v jakém městě bydlíš, takže se ode mne přepadovky bát nemusíš. To, víš, že bych se s tebou na té návštěvě nejdříve domluvil. ;)Re: Streptocarpus
Tak bych ráda věděla, od kolika se počítá stará bába, neb jsem teda zvědavá túze moc. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, nevíš, kolik má Pepíno let? Raději se neptám.
Pro zvědavé dámy výše:
- ad 1) od kolika se to počítá nepovím, neb bych určitě dostal přes ústa. Ale myslím, že od 90 výše...
- ad 2) příští rok v lednu mi bude čtyřicet...
- ad 1) od kolika se to počítá nepovím, neb bych určitě dostal přes ústa. Ale myslím, že od 90 výše...
- ad 2) příští rok v lednu mi bude čtyřicet...

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Aničko,
krásně ti kvetou, jako u Diblíků.
krásně ti kvetou, jako u Diblíků.
Speciál pro Helenku.
Janičko, super.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Tak Guidelines je prvním strepsem, který u mě sám vykvetl, rostlinku jsem předtím obdržel od Soni, ještě jednou díky, je krásný!
Miro, Guidelines je moc krásný strepsík, gratuluji.