Eucodonia
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eucodonia
Moc pěkné. Ta první mi taky kvete a vedle ní i xSmithicodonia Heartland's Joy.
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Konečně pořádně nakvetla - Eucodonia verticillata Frances. Pokud by o ni měl někdo zájem, mohu vzít celý květník do Brna. Mám totiž zbytečně dva a v každém bude určitě plno rhizomů.
Naposledy upravil(a) petrei dne čtv 25. zář 2014 7:14:15, celkem upraveno 1 x.
Vypadá zajímavě, kdyby kousíček zůstal, určitě nepohrdnu.
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Maruško, pokud o ni bude mít zájem ještě někdo další, tak ji rozebereme, pokud ne, vezmeš si ji celou.
Já bych se s Majdou když tak šábla. :)) Mně se moc líbí. Ale nesmí to být obřisko. :)
Koukněte do skleníku (v achimenesech), jsou tam obě vidět...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Ahoj děvčata a kluci. Tiše závidím, že můžete jet... ach jo... Já mám zase starostí až nad hlavu, já z toho asi nikdy nevylezu... Tak si to tam užijte i za mne a všechny pozdravujte. Janičko, mám k tobě prosbu, kdyby zbyl kousíček té kytí i na mne, nezlobila bych se, ale byla bys ochotná mi ho uschovat a příští rok na burze předat? Nebo poslat, poštovné bych ti zaplatila? Mějte se krásně. Eva
Danuš, , před tím zarůžovělým salibákem...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Hani, ty máš teda postřeh! Jsou to fakt ony. A rozhodně to nejsou žádní obři! Toho "zarůžovělého salibáka" - Santiano mám také navíc. Takže se projede do Brna.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Petře, tak kdyby na mě kousek Eucodonia verticillata Frances vyšel, budu ráda. Když ne, nic se neděje.
Taky bych kousek vzala.
petrei píše:Maruško, pokud o ni bude mít zájem ještě někdo další, tak ji rozebereme...
Budu moc ráda, že nás všechny podělíš.
Sakryš, už se nám to blíží.
Já mám pár rhizomků navíc, tak je vezmu s sebou!
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Holky, podařilo se vám tu eucodonii nějak rozdělit? Pokud se na někoho nedostalo, má šanci příští rok.
Petře, myslím, že to Majka zvládla výborně, taky se na mne dostalo.
Petře, podělila jsem holky, je fakt, že byla dost bohatá na rhizomky. Já ji mám teda ještě v květináči, protože je nádherná.
Nooooo, jen já přišla s křížem po funusu. :) Ale neva, počkám na příště. :)
Budu mít co dělat, abych nezahubila minisinni od Pepína. S nima jsem začátečník. Ale už vím, jak se budou jmenovat první bastlíci. :))))))
To jsem prdlá, co?
Budu mít co dělat, abych nezahubila minisinni od Pepína. S nima jsem začátečník. Ale už vím, jak se budou jmenovat první bastlíci. :))))))
To jsem prdlá, co?