Streptocarpy od Piotra - čísla a názvy
Re: Streptocarpy od Piotra - čísla a názvy
Haničko, ještě mám Krakus PK 7236.
... se mně zdá, že v tom zas dělá nějaký bordýlek... :-( Krakus už mám uložený z r. 2010 a je světle fialový se žlutým středem (po internetu ho běhá spousta), tenhle by měl mít vršek vínově fialový, spodek žlutý...?
Ještě jsem k němu přidala:
7217 Osaka
7232 Lato
7243Levander Lavender
Ještě jsem k němu přidala:
7217 Osaka
7232 Lato
7243
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, na to jsem se ho hned ptala. Proto k tomuto připsal to PK. Vidíš, Osaku mám taky, ale nevěděla jsem, že k ní patří toto číslo.
No, jak říkám... :-(
Hádám 9 z 10 lidí to PK prostě vypustí, protože bude mít za to, že je to jenom označení, že je streps od PK, a nenapadne je, že je to nedílná součást názvu... na eBayi už to tak jede. :-/
Osaku jsem našla na Piotrově novém e-shopu http://strepsy.pl/, když jsem hledala, jak to s tím Krakusem je... číslo bylo sice jenom ve zdrojovém kódu jako popisek k fotce, ale má ho uvedené i Michal (micquie) na svých stránkách, takže to Piotr asi taky s tím číslem pouštěl.
Hádám 9 z 10 lidí to PK prostě vypustí, protože bude mít za to, že je to jenom označení, že je streps od PK, a nenapadne je, že je to nedílná součást názvu... na eBayi už to tak jede. :-/
Osaku jsem našla na Piotrově novém e-shopu http://strepsy.pl/, když jsem hledala, jak to s tím Krakusem je... číslo bylo sice jenom ve zdrojovém kódu jako popisek k fotce, ale má ho uvedené i Michal (micquie) na svých stránkách, takže to Piotr asi taky s tím číslem pouštěl.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Ako som sem tak zavítal, robím si vlastné poriadky v Piotrových číslach a názvoch, vidím, že som tu citovaný. :D Od Piotra som Krakus objednal a prišiel mi s menovkou "Krakus", až neskôr k číslu 7236 pridal Krakus PK, tak ktovie, ako to bude...
Zjevně si Piotr nepamatoval, že už to jméno kdysi použil... Na strepsy je geniální, jen s tou administrativou je pořád na štíru. :-)
Tady jsou oba dva, pro porovnání:
Tady jsou oba dva, pro porovnání:
korektor.cz
korektor.cz
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Bolo by treba doplniť ďalší názov - prechádzal som Piotrov FB profil a pri fotografii z 29. januára so semenáčom 7273 je napísané: "7273 diametr 9 cm Luna", takže asi:
7260 = Sas
7261 = Danish Girl
7273 = Luna
7260 = Sas
7261 = Danish Girl
7273 = Luna
OK... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, ještě mám od Piotra:
7249 Hydra
7262 Bukiet
7249 Hydra
7262 Bukiet
Díky, Helenko, doplnila jsem je.
korektor.cz
korektor.cz
V Piotrově e-shopu http://strepsy.pl/ je taky 7145 Kalia, která ještě v seznamu názvů není.
Hanko, objevil se malý problém. V Piotrově e-shopu je 7243 pod názvem Levander, ale v katalogu je Lavender. Co je správně?
http://www.streptokarpus.pl/katalog3.pdf
http://www.streptokarpus.pl/katalog3.pdf
Jó, to se jedině zeptat jeho...
Lavender je levandule, nebo levandulová barva, tak by to dávalo smysl, na druhou stranu Levander existuje jako příjmení... tak co já vím, co myslel a kde se "jenom" upsal...? :-(
Na eBayi se už nabízí jako Levander...
Lavender je levandule, nebo levandulová barva, tak by to dávalo smysl, na druhou stranu Levander existuje jako příjmení... tak co já vím, co myslel a kde se "jenom" upsal...? :-(
Na eBayi se už nabízí jako Levander...
korektor.cz
korektor.cz
Ještě jsem zapomněl, v novém katalogu je mj. taky 7278 Adel.
9:31
Peter, proszę, która to nazwa poprawnie?
7243 - Lavender lub Levander? Dziękuję Emotikona smile
13:15
Lawender
--------------
Tak. A teď si vyberte. :))) Zeptala jsem se na FB rovnou Piotra. Odpověď vidíte. :)))) Ještě jinak.
Peter, proszę, która to nazwa poprawnie?
7243 - Lavender lub Levander? Dziękuję Emotikona smile
13:15
Lawender
--------------
Tak. A teď si vyberte. :))) Zeptala jsem se na FB rovnou Piotra. Odpověď vidíte. :)))) Ještě jinak.
100 bodov, potleskomer sa strhol... :-D
OK, beru Occamovu břitvu a opravuju to na Lavender.
OK, beru Occamovu břitvu a opravuju to na Lavender.
korektor.cz
korektor.cz
Chodím sem zřídka, ale musím na toto reagovat. Toto je originální jmenovka, jak jsem streps dostala před nedávnem od Piotra. Majka
To je právě ten problém, Majko (u Piotra ne poprvé)... takhle to má i ve svém e-shopu.
Lavender má pro změnu v prodejním (ve svém vlastním, tj. originálním) katalogu, jak psal Sidas, a Lawender "potvrdil" ve své vlastnoruční (originální ;-) odpovědi na janlin dotaz...
Mně z toho vyplývá, že asi fakt neměl na mysli žádného konkrétního nositele příjmení Levander, ale prostě levanduli v angličtině (i barva květu k tomu sedí). V tom případě by to asi mělo být správně anglicky, bez ohledu na to, že Piotr se někde plete a prohazuje a/e a někde zase cpe jejich oblíbené w místo v...?
V každém případě už v tom bude pěkný bordel...
Lavender má pro změnu v prodejním (ve svém vlastním, tj. originálním) katalogu, jak psal Sidas, a Lawender "potvrdil" ve své vlastnoruční (originální ;-) odpovědi na janlin dotaz...
Mně z toho vyplývá, že asi fakt neměl na mysli žádného konkrétního nositele příjmení Levander, ale prostě levanduli v angličtině (i barva květu k tomu sedí). V tom případě by to asi mělo být správně anglicky, bez ohledu na to, že Piotr se někde plete a prohazuje a/e a někde zase cpe jejich oblíbené w místo v...?
V každém případě už v tom bude pěkný bordel...
korektor.cz
korektor.cz
Objevil se nový název u 7144 Jaskier.
http://strepsy.pl/pl/c/streptocarpus-se ... ynski/59/2
http://strepsy.pl/pl/c/streptocarpus-se ... ynski/59/2
Doplněno...
korektor.cz
korektor.cz