Čo nám práve kvitne....
Re: Čo nám práve kvitne....
Ivanko pěkné květy..ale já se snažím těmto příbuzným velkým obloukem vyhývyt-....i když myslím,že 3 stejně mám...ale nemůžu si hned vzpomenout na název...
Ja se jim taky vyhybam,ale tenhle jsem zdedila v praci a docela dobre kvete a jeste kohlerii mam zdedenou a ta taky docela hezky kvete.Jinak se snazim orientovat jen na fialky,hlavne kvuli mistu.
...trošku Streptocarpus saxorum
S kvetením je to teď slabé. Snaží se Aeschynanthus, ale hodně opadávají květy, a to i nerozkvetlé.
Taky se snaží Streptocarpus Saxorum, ale to se nedá dobře vyfotit, musela bych z ulice. ale ve třetím patře to jde těžko
Taky se snaží Streptocarpus Saxorum, ale to se nedá dobře vyfotit, musela bych z ulice. ale ve třetím patře to jde těžko
A tu je moja streptocarpella a onedlho by mala pribudnut aj biela. Tesim sa. :-)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
krásné saxorum...moje zasejc skočilo z poličky tak je olámané...chjo budu to muset dávat do závěsu aby se to nepřeklápělo... a zjistila jsem, že už mi raší smithiantha, ale nemůžu najít květináč s eucodonií Adele.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Kočko, Babeta šla do světa a Adéla s ní...
Ivanko, tuhle mám z tvého listu, ještě se úplně neotevřela, a má bohaté nasazení. Jmenovku jsem samozřejmě zatratila, nějaká Pink.. ?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Marti Tigrina Pink, máš ji moc krásnou, ta moje letos asi odpočívá zatím po poupatech ani náznaku
Moc krasna gloxinka
Marti hezky ti kvete gloxinka....je krásně puntíkatá....
Re: Columnea
Ivanko, hele mrkni, myslíš, že je to ta stejná columnea, cos dávala tu kvetoucí ty??? Poupata teda zatím nemá... chjo.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Mikčo, ale to nebude ta žlutá Dragon... to bude klasik oranžová. Já toho dráčka množila až letos.
To mě mrzí, měla jsem řízeček od Vlaďky... ale bohužel se mu nezadařilo... tak až budeš mít šlahounek té tvé, tak pleaseeeeeeeeeeee... a ta oranžová, co mi kvete, měla při posledním kvetení jen oranžovou barvu, teď už tam je i kapánek žluté...
ahoj, tato jednoduchá gloxinie má světlé listy, myslíte že je přelitá? Zalívám každý druhý den a kvetou letos podruhé.
Já bych řekla, že jí chybí živiny.
V neděli jsem byla v OBI a těch plnokvětých měli asi 5 barev. Krása. Ale odolala jsem.
V neděli jsem byla v OBI a těch plnokvětých měli asi 5 barev. Krása. Ale odolala jsem.
Taky bych řekla přihnojit.
Už se stalo.