Smithiantha
Re: Smithiantha
Krásná.
Ještě jeden novější úlovek, jemně žlutá smithiantha Påskgodis.
Miloši, máš nádherné smithianthy, všechny .
Nahlédnu i sem, né jenom na kohlerie, i zde všechny zdravím. Jedna krásnější rostlina jak druhá, super podívaná.
Ahoj všichni vespolek, jsem v jednom kalupu, vůbec se sem nemůžu dostat, tak nevím, zda to doženu to vůbec všechno pročíst... Mám dotaz, na burze v Praze jsem dostala od "dobrých duší" kohlerie... Mám z nich velkou radost, pár mi jich už kvete... Ale rozketla jedna (samo že se mi popisek rozpil, tak to luštím a luštím...) a nejsem si jistá, zda to vůbec kohlerie je, spíš asi ne, ale je nádherná. Poradíte? Krásný den všem přeje Eva
Naposledy upravil(a) HankaP dne sob 10. srp 2013 10:55:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... přesunuto z Kohlerií (a foto přejmenováno)
Důvod: ... přesunuto z Kohlerií (a foto přejmenováno)
Evi, to bude se vší pravděpodobností xSmithicodonia Heartland's Joy... (snad to potvrdí i ten, od koho je :-).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, děkuju, když koukám na papírek, co jsem opsala písmenka - pár jich bylo rozmazaných, tak jo, je to ona, moc díky.
Že je ale krásná... Snažila jsem to různě zadávat, ale protože mi pár písmenek chybělo, tak jsem se výsledku nedobrala. Jsi zlatá. Eva
Že je ale krásná... Snažila jsem to různě zadávat, ale protože mi pár písmenek chybělo, tak jsem se výsledku nedobrala. Jsi zlatá. Eva
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi, krásná, nevím, zda je ode mě, nicméně ji mám taky a na 99,9 % to je ona.
Musím přiznat, že je to nádherná rostlina a ještě nádhernější barva. Super!!!
Musím se pochlubit, jaký hrozen květů udělala letos xSmithicodonia Heartland's Joy.
Je o ní zmínka v sekci Kohlerie.
Je o ní zmínka v sekci Kohlerie.
Ta tedy je !
Nádherná barva, krásně bohatá rostlina a parádní foto.
Tedy, Miloši, ta je skutečně exkluzivní!
To je nádhera .
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A mně letos nekvete, potvorka.
To se divím, Ivanko, mně kvete už od června. Měl jsem ji na sluníčku, aby se moc nevytahovala, bestie.
Miloši, je úplně nádherná!