Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Ďakujem pekne za pozvanie, len trošku ďaleko bývaš 

Daleko je na Měsíc, ne do Brna 

Helenka, tak v tom máš pravdu
Heli ještě mně napadá - kolik výhonků máš v květináči a hlavně v jak velkém květináči? možná ta moje je hodně nahusto- S výklenkem bohužel nic nezmůžu
tak v domečku je výklenek naprojektovaný, jen netuším jestli vůbec někdy začnem . na stavebním je to šílená byrokracie a mám strach aby nám mezitím nevypršela ta rozhodnutí co máme od vodárny a čezu atd----
jo a snažím se přemluvit menžu i na zimní zahrádku...
jo a snažím se přemluvit menžu i na zimní zahrádku...
mikina píše:Heli ještě mně napadá - kolik výhonků máš v květináči a hlavně v jak velkém květináči? možná ta moje je hodně nahusto- S výklenkem bohužel nic nezmůžu
Mikčo, dávám do květináče 3-4 zakořeněné větvičky a květináč má průměr cca 16 cm.
tak to bude asi tím, já se tam snažím dávam i osm devět, ať je to hezky husté.....no jo a pak nekvete
Leyla si asi řekla,že to chce změnu,a vykvetla takhle.Zajímalo by mě,jestli by se to dalo geneticky stabilizovat :))
Janičko, přesně tohle mi udělala jedna rostlinka v trsu. Chtěla jsem si ji vyseparovat a podělala jsem to, odešla i tahle i ten normální zbytek. Taky se mi moc líbila, ale jsem asi nešika. Ty máš šikovné ručičky, tak to zkus.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý kvítek a krásný 

janli píše:Leyla si asi řekla,že to chce změnu,a vykvetla takhle.Zajímalo by mě,jestli by se to dalo geneticky stabilizovat :))
Já ti nevím.. ty strepsy jsou tak hezké, že je beru všechny...

Přeji příjemný den, dnes jsem přesázela do Jiffy7 tablet malé rostlinky tořivek. U jedné jsem list vytáhla odřízla rostlinku, měla 3 cm a list jsem dala zpátky (měla ještě malé rostlinky). U druhé jsem se snažila odříznout rostlinku a zdálo se mně že neměla tolik kořínků. Dala jsem to všechno do kelímku a přikryla igelitem. Držte palce ať se zadaří. A.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Avonko, jen množ. Mě pesan ty dvě tořivky co jsem měla vytáhl z květníku, bohužel jedna nepřežila.
Zdravím děvčata a mám prosbu nemáte některá lísteček tořivky v červené barvě? Zalíbilo se mně množení listem, ve středu zasázené lístečky vypadají dobře, ale nemám červenou barvu jen modré. Semínka co mě podarovala Janka ze Slovenska asi nevylezou mám je ve skleníčku od 27. 1. 2011! Něco se tam zelená, ale to bude perlit, jsem z toho smutná. Jinak přeji pěkný víkend. A.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
První květ z letošních nových od Piotra, Kahinta.
Tak ten je parádní

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
juuu ten je parádní.. už se taky těším až mi začnou kvést. 

Ta je přímo úúúúúchvatná
Už se těším na plný skleník kvetoucích strepsíků!
Už se těším na plný skleník kvetoucích strepsíků!