Streptocarpus
Re: Streptocarpus
No, tedááááá, člověk by ani nevěřil, co může být krásy kolem nás. Nádhera, Soni.
Děvčata... sím, sím, smutně koukám, nebylo by kousek lístečku strepsíku Nina, Wow a Garu 7046? Mockrát děkuji předem.
Děvčata... sím, sím, smutně koukám, nebylo by kousek lístečku strepsíku Nina, Wow a Garu 7046? Mockrát děkuji předem.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Crystal Ice mám dva roky a vůbec se mu nechtělo kvést, až teď mě obdařil pár kvítky.
Babetto, sluší jim to všem. Víš, co se říká... Kdo si počká...
Betty, vždyť se ti daří, máš je moc pěkné.
Danuš, taky je máš hezké!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, některým se daří, ale některý jsou fakt chudáčci a já nevím proč.
Martinko, zase tolik nádhery. Moc mě zaujal Roccobarocco, ale vidím, že rostlinka není na stříhání, tak neškemrám.
Tak já taky po dlouhé době něco přidám. Dva jsou moje mini strepsíky z loňska, Joe's Tartuffe a Joe's Coniston, ale ještě to musím u někoho ověřit, že jsem dosáhl toho kýženého, že opravdu moc nenarostou. Ten fialový tmavý je navíc poloplný. Kdyby se chtěl někdo zúčastnit pokusu, na burze bych předal řízek k zakořenění výměnou za raport, jakých rozměrů u něj rostlinka dorostla. U mne délka listů nedosáhla ani 15 cm, takže hledím s nadějí do budoucna. Třetí strepsík je můj oblíbenec Burgundy Ice, který momentálně kvete.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Martinko, suprové kvetení. Harlequinci jsou kouzelní a Gina! ta teda nemá chybu!
Pepi, pěkné. Držím palce, aby se ti malý povedl vyšlechtit, potom bych tě asi otravovala, i když už jsem se zařekla, že strepsy nechci. Nacpu ti nějaký velký!
Pepi, pěkné. Držím palce, aby se ti malý povedl vyšlechtit, potom bych tě asi otravovala, i když už jsem se zařekla, že strepsy nechci. Nacpu ti nějaký velký!
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Krásně to všem kvete, tohle je nejlepší doba po zimě.
Všem to kvete úúúúúúžasně, mám radost, jak se vám daří se strepsíkama. : )))))
Já včera konečně vše dopřesázela, už mi taky začínají nakvétat. :)
Já včera konečně vše dopřesázela, už mi taky začínají nakvétat. :)

Máte je krásné!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Nádherné, nádherné. Já dneska zalévala na půdě ty kvetoucí a veliké, co mám mezi nima mladé, co přežily z podzimní objednávky. A co jsem objevila? Opět moji oblíbenou kořenovku, ty mladé objednané po odhrábnutí úplně obalené a ve velkých už byly taky. Takže už jsou po horké bublinkové koupeli a uvidím, co z toho přežije.