Streptocarpus
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Streptocarpus
jsou krásné všechny. Já včera konečně těch svých pár kousků dopřesázela, tak doufám, že už se taky dočkám květů. Zatím má poupata Leyla a Pink Leyla
Martinica píše:.. přidávám jeden údajně Roulette Azur, ale buď je to sportík, nebo prostý přehmat.. buď jak buď, je hezkej...
Počkaj s ním na druhé kvitnutie,mne tiež raz Azurík vykvitol čisto modrý a potom už kvitol zase normálne...
Azurka mám taky, ale tenhle se mně líbí víc...
První kvítek dalšího mláděte Chorus Line
Helenko teda ten je,raz s neho budem určite od teba prosiť.... 

Konečně se plně rozvinul obrovský květ Alien
juchúúúú,Helenko ten je nádhernýýý,hotový skvost !!!! A ten kvet je aký obrovskýýý 

Máš určitě radost, od Piotra jsou takhle velké a krásné všechny. Já jsem přišla o Soniu, byla nádherná a ukvetla se k smrti. Alien skoro taky, ale ten se podařilo z listu zálohovat, takže ten bude... Jen dál děvčata, posílejte co komu rozkvetlo, hned má člověk lepší náladu. Kytičky vždycky potěší
švýcarka
švýcarkaRe: Streptocarpus
Tak posílám dnešní ranní kvetení .. MEGAN. švýcarka
To máš pravdu, ta MEGAN je takový nezmar, navíc dost obr rostlinka, má široké a trošku chlupaté listy a květy dost velké.. Ale jak říkám, neviděla jsem ještě strepsík, který by nebyl krásný...a to se týká všech kytí
. Mám radost že jsem tu mezi vámi a že jste všichni moc fajn. Musím poděkovat kámoškám /Martině, Lucce a Katce/, díky nim tu jsem
Tak se těším na sobotu. Eva
. Mám radost že jsem tu mezi vámi a že jste všichni moc fajn. Musím poděkovat kámoškám /Martině, Lucce a Katce/, díky nim tu jsem
Tak se těším na sobotu. EvaRe: Streptocarpus
Dám sem ještě jednu fotku z rána..Megan vyšla líp, asi jsem u Seren cukla s foťákem, ale určitě mi to odpustíte, já se příště polepším
Eva
EvaRe: Streptocarpus
Oba jsou krásné.
Těžko bych vybírala, který streps je hezčí.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
jsou krásné. Serenka mám moc ráda, už se těším až mi potvůrky taky začnou nakvétat. Zatím se snaží dva a fialky- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Už se tady dlouho neobjevil žádný strepsík, tak něco přidám.
To je zase nádhera (až na ten poslední obrázek, to už opravdu nemusím
), ale nejvíce mne dostaly Sašenka a HP.
), ale nejvíce mne dostaly Sašenka a HP.