Křížení
Re: Křížení
Nádhera, i ty ostatní. Škoda, že to mám tak daleko.
Nádhera, to místo důvěrně znám.
Bohužel tu přátelskou atmosféru fotka nazachytí.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, určitě to tam má Janička jak v pohádce. Škoda, že jsme tak daleko. 

Kočule, žééé??? Taky bych tu krásu hrozně ráda viděla. I když, když jsem byla u Packy, byl to pro mne ráj.
Tak pár závěrečných a JL-Hator pro Pepína. :)
Naposledy upravil(a) HankaP dne stř 13. srp 2014 17:04:19, celkem upraveno 2 x.
Důvod: ... změněno Soul Heaven na Heaven Soul (viz dále)
Důvod: ... změněno Soul Heaven na Heaven Soul (viz dále)
Jani, díky, vážně je moc pěkný. I když ten kanárek a duševní nebe jsou taky vydaření!
Janičko, to je škoda, že už jsou to jedny z posledních. Mně by se líbilo, kdybys je ukazovala častěji a stále nové
.
.Re: Křížení
... a nemohlo by to být spíš "soulové nebe"...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
... a já jsem to myslela jako duše nebes. Ta světlá i tmavá modř, nebe takové i takové. Pan Google mi to schválil. :D 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, jsi neskutečná kouzelnice. Opravdu nádherné kousky. Letos obzvláště vypečené, jen množánkuj, už si brousím přisedlé prsty, jak budu škemrunkat.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, mně se líbí snad všechny, ale škemruškat raději budu. 

Jani, angličtinář nejsem a radši nic netvrdím, ale to si myslím, že by mělo být obráceně - heaven soul, a nebo pak soul of heaven - takhle bych to chápala jako nebe(sa) (té) duše - jako že její nebe... Bohužel pan Google je na takovéhle nuance taky krátký (a navíc se "učí" i z toho, co si tam kdo doplní - občas pak nabízí i pěkné ptákoviny... :-).
No nic, tak aspoň malinké odškodnění, když už ti do toho zas kecám
- snad se bude taky líbit... (na to jsem narazila "cestou" :-).
http://www.youtube.com/watch?v=KbDXnTGN540
No nic, tak aspoň malinké odškodnění, když už ti do toho zas kecám
- snad se bude taky líbit... (na to jsem narazila "cestou" :-).http://www.youtube.com/watch?v=KbDXnTGN540
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, ale já jsem ráda, že k tomu něco plácneš. :)
Máš asi pravdu, logiku to má. Já to obrátím na JL-Heaven Soul
... a vlk se nažral, a koza zůstala celá...
A o těch blbinách pana Googla mi povídej, někdy vyplodí takovou voslovinu, že si málem čůrnu smíchy. Hlavně když mu dám přeložit trochu delších pár vět. Pak ho požádám o revers, angl. do češtiny, a nestačím se divit.
Máš asi pravdu, logiku to má. Já to obrátím na JL-Heaven Soul
... a vlk se nažral, a koza zůstala celá...
A o těch blbinách pana Googla mi povídej, někdy vyplodí takovou voslovinu, že si málem čůrnu smíchy. Hlavně když mu dám přeložit trochu delších pár vět. Pak ho požádám o revers, angl. do češtiny, a nestačím se divit.

Jani, na straně 37 máš taky jeden JL-Soul Heaven s pořadovým číslem 1211. Je hezčí!
Máš, Miloši, pravdu.To se mi tak někdy přihodí, že časem květ dostane o trochu jinou barvu a to jméno mi nesedí. Tenhle věkem šel do světle fialova. Tak jsem ho zbavila názvu a JL-Heaven Soul jsem přifařila modromodré modré. Ten světlý ještě mám, ale bez jména.