Episcia
Re: Episcia
Díky, Švýcarko, za info...
Já ten pahýl zalévám a přesunula jsem ho na světlo a občas i pohnojím anebo zalévám vodou z akvária... Takže mu držím palce, ať kouká obrazit... nebo půjde do salátu...
Já ten pahýl zalévám a přesunula jsem ho na světlo a občas i pohnojím anebo zalévám vodou z akvária... Takže mu držím palce, ať kouká obrazit... nebo půjde do salátu...
Pro Lencu. Hodím Ti sem foto mé epíscie - je to odnož z té polámané z práce. Není tam celá, kus chybí a ona nahoře taky začala obrážet... jen ta fotka je na výšku a nějak to tu neumím obrátit. Krásný den všem švýcarka
Evi, fotka tady při vkládání otočit nejde, musíš ji otočit předem; ale když ji sem dáš naležato, narovnám ti ji dodatečně...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Jéé, Švýcarko, ta je... krásně jsi ji zachránila a vypiplala...
Mně ta moje už odkvétá, tak snad bude zase kvést co nevidět... zrovna jsem nějaké kytky dnes zalévala výluhem z banánových slupek a zbytek květin (tolik banánů doma nemám a květin je dost...) vodou z akvária... Tak to by bylo, aby to nebylo a nekvetly...
Mně ta moje už odkvétá, tak snad bude zase kvést co nevidět... zrovna jsem nějaké kytky dnes zalévala výluhem z banánových slupek a zbytek květin (tolik banánů doma nemám a květin je dost...) vodou z akvária... Tak to by bylo, aby to nebylo a nekvetly...
Ahoj holky... já byla dnes v Dafralu pro episcie (pro fialky také) a donesla jsem si Suomi, Pink Panther, Blue Heaven... jsou to sice prckové... ale já si na ně počkám...
Šmankote Josef, kam já je dám...
Šmankote Josef, kam já je dám...
Jen se směj Jadko... ale jistě moc dobře víš, o čem mluvím... když láteřím, že nemám místo... Hihihi...
Lenčo, to je problém nás všech.
Vím... mít tak prostory... tak máme všichni brzy botanickou...
Episcie Suomi si začíná uvědomovat, že bude brzy jaro.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Máš ji krásnou, ty moje jsou zatím takové nic moc.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pár prvních kvítků.
Helenko, episcii, tu žlutou, jsem měla kdysi od tebe - tak kdyby kousíček upadl, tak se hlásím.
Ivanko, krásně ti to roste, jedna od tebe z podzimku se mi taky chystá kvést, tak doufám, že mi květy neopadnou.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Maruško, mně se snad nikdy nestalo u episcií, že by květy upadly.
Evičko, stačí do Prahy?
Helenko, jasně, že stačí... už se těším... líbí se mi, jak ji máš převislou... ale budu mít fakt jen tu jednu od tebe...
Ivčo, tak to je fajn, že květy vydrží, už se moc těším.
Jak to, že mně ještě nekvetoum když už je jaro? Béééé...