Křížení
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Křížení
Jani, u nás bylo strašně sucho a stejně mi jeden flox padlí chytil. Ty světlé odrůdy k tomu mají sklony.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No jo, padlí je hajzlík, ale naštěstí dobře zničitelný. Letos jsem taky jednu chvíli na strepsech měla, a na fialkách každé jaro, jak začne svítit přes sklo mozoulek, tak taky.
Jani, máš letos pěkné i velmi pěkné kousky! A proč končíš sezonu? Já například vyhlížím svítidlo pro svícení semenáčkům na podzimní a zimní období (non-stop provoz). A příštím rokem dříve pokvetou, zvládneš tak dvě sezony květů najednou!
Ale zase máš teď čas na objednávky na příští sezonu, kdyby směřovaly i k Salibovi, tak se taky přidám a můžem to potom čenžnout!
Ale zase máš teď čas na objednávky na příští sezonu, kdyby směřovaly i k Salibovi, tak se taky přidám a můžem to potom čenžnout!
No, skleník se nejspíš přes zimu nevytopí...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že by se i vytopil, ale to bychom museli všichni Janičce přispět.
Holky a kluci, co říkáte na tenhle? Jméno jsem mu zatím záměrně nedal, protože si nejsem jistý, že už jsem podobný viděl. Líbí nebo, na Aukro s ním?
Nádhera, krásná barva.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pepo, mně se taky líbí, ale mně se vlastně líbí všechny.
Pepo, je nádherná. Já ti poradit nemůžu, podle mne by sis musel nechat všechny, to asi není možné.
Pepo, blbě se odpovídá
. Ze slušnosti bych řekla, že nemusím mít všechno, ale při tom se mi líbí. Bože, já jsem slaboch
.
. Ze slušnosti bych řekla, že nemusím mít všechno, ale při tom se mi líbí. Bože, já jsem slaboch
.Re: Křížení
Jé, v pohodě, já ti ji věnuju s velkou radostí, aspoň budu vědět, že je o ni dobře postaráno.
Pojmenuješ ji ty? 
Pojmenuješ ji ty? 
Nějaký název určitě vymyslíme.
Pepo, ten je pěkný, ale mně se líbí všechny kombinace se žlutou. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Mně se taky líbí. Jako kozlík, kombinace se žlutou jsou super. 

Tak jsem se konečně dostala na stránky. Odešel mi operační systém, tak jsem to musela nechat přeinstalovat. Během času už jsem ho měla přizpůsobený k obrazu svému, ale teď je všechno překopané, úplně jinak, a já jsem z toho jelen.
Miloši, já vysévám doma v bytě. Kdybych natápěla skleník, tak bych musela pravidelně vykrást banku nebo žebrat u Babiše nebo Kellnera.
Já to myslela tak, že už žádné další nové bastlíky neuveřejním, protože vykvetlo téměř vše. Sezonu končím až v listopadu, kdy zazimuju skleník i s ostatními rostlinami, a část strepsů odvážím do bytu. To je tu o mě ale už známo. :D
Tak se jdu zas vrtat v noťasu, abych se orientovala. Je to děs.
Miloši, já vysévám doma v bytě. Kdybych natápěla skleník, tak bych musela pravidelně vykrást banku nebo žebrat u Babiše nebo Kellnera.
Já to myslela tak, že už žádné další nové bastlíky neuveřejním, protože vykvetlo téměř vše. Sezonu končím až v listopadu, kdy zazimuju skleník i s ostatními rostlinami, a část strepsů odvážím do bytu. To je tu o mě ale už známo. :D
Tak se jdu zas vrtat v noťasu, abych se orientovala. Je to děs.
Já to, Jani, taky s tím skleníkem myslela tak, že když vyseješ dřív (jak Miloš říká, že stihneš dvě sezony), budeš je mít narostlé a rozsázené v době, kdy je ještě nemůžeš vylifrovat do skleníku, a doma na ně v tom množství asi místo mít nebudeš... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Tak, Hani. Kdybych je vysela teď, tak do zimy budou malinké, a to bych musela vézt všechno do bytu. Ve skleníku by to zimu nepřežilo. A to je šílená práce, všechno to vozit do bytu. Ani zdaleka bych ve 2+1 neměla místo. A kam bych dala to, o co nechci v zimě přijít, to nevím. Prostě to musím bastlit, jak to jde. :) 

Ahoj všichni! Janu jsem chtěl s tím podzimním výsevem jenom popíchnout, zapomněl jsem tam dát
.
Ale možná by to i šlo. Vysít doma a předpěstovat pod zářivkou, dokud jsou semenáčky malé a nepotřebují moc místa.
Kvetly by příští rok dříve. Já už jsem si připravil svítidlo pro dlouhé večery:
Malé kohlerie a mrňavé achimenesy.
. Ale možná by to i šlo. Vysít doma a předpěstovat pod zářivkou, dokud jsou semenáčky malé a nepotřebují moc místa.
Kvetly by příští rok dříve. Já už jsem si připravil svítidlo pro dlouhé večery:
Malé kohlerie a mrňavé achimenesy.