Saintpaulia
Re: Saintpaulia
A já mám možná modrou, ale zatím nekvete, tak ti ji pak přidám do tria.
Mám nějaké mini bezejmenky, tak uvidíme, jak vykvetou, tak pak se možná přihlásím.
Dneska zase jenom dvě. Takový malý jarní pozdrav.
Spring Kiss
Golden Fountain Sport
Spring Kiss
Golden Fountain Sport
Ivanko, jsou moc hezké! Už aby to jaro tady bylo! :))) Jenže je větší mráz. :(((
Moje mi tak maximálně říkají "zalej mě"! :-)
Myslím, že ty moje by už chtěly trošku přesadit a přihnojit, ale nějak se mi do toho nechce. Stále tak nějak všechno odkládám.
Já bych potřebovala nasázet rostlinky z podzimních zakořeněných listů a taky se mi nějak nechce. Musím si namíchat substrát a vlastně tu na to nic nemám.
Byla jsem v Tesku, že si koupím nějakou jarní kytku do kuchyně na stůl, a nic se mi nelíbilo. Tak jsem si koupila fialku. :-)
Evuško, v kuchyni takto??? To by u nás nemohlo být... mám ubrus a jsou schopni ještě mimo podložky drobit a patlat... takže tvůj háčkovaný ubrus by asi dlouho nevydržel...
Však já to taky pořád peru. Už ale nevypínám, to bych nedělala nic jiného.
Evuško, vůbec jsem si nevšimla tvého příspěvku!
Tiše závidím - moc pěkně naaranžovanou nádhernou fialenku, pěkný ubrus i to ostatní!
Tiše závidím - moc pěkně naaranžovanou nádhernou fialenku, pěkný ubrus i to ostatní!
Děkuju.
Mám ráda něco na stole. Pořád tam něco je. Akorát že na tom stole i stříhám, takže to třeba 5x denně dávám pryč a zase zpět.
Mám ráda něco na stole. Pořád tam něco je. Akorát že na tom stole i stříhám, takže to třeba 5x denně dávám pryč a zase zpět.
Já mám v kuchyni na stole většinou kocoura , musí mít přehled, co dělám, a když mu nedej Bože zastíním výhled, tak mě packou odstrkuje tak, že mám kolikrát i záda podrápaná, když hned neuhnu.
Já mám všude chlupy z přízí a látek. Do toho ještě kocour, to by byl masakr. :-)
I fialky už pomalu začínají kvést.
Parádní!