Která je Red Summit? (Možná jedna, možná všechny...?)
Red Summit nebo Midnight Cloud?
Red Summit nebo Midnight Cloud?
Která je Red Summit? (Možná jedna, možná všechny...?)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Re: Red Summit nebo Midnight Cloud?
Haničko, oni majú rozdielne listy, Red Summit má obyčajné listy a Midnight Cloud ich má vlnité... kvety sice majú tvar rovnaký, ale odtieň asi nie, aj ten lem je rozdielny si myslím... RS ho má hladký a MC tak trošku rozstrapkaný... či???
Hlasovala som len za 1 a 7, ale myslím, že aj 4, 5, 6 je RS.
Berte to jako hru - paní, která Pavle fialky prodala, podle fotek určila, která z těch dvou to je - pokud to byly ty fotky, co Pavla dávala do diskuse, tak tam listy ani vidět nejsou (kromě výše uvedeného by ještě RS měla mít tmavě, MC středně zelené; taky je jedna standard, jedna large).
viz viewtopic.php?f=13&t=72&start=320#p11909
viz viewtopic.php?f=13&t=72&start=320#p11909
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Pavlo, to není proti tobě ani o určení tvé fialky - chci jenom ukázat, že některé fialky můžou na fotce vypadat hodně podobně a jak různě můžou naopak vypadat květy jedné a té samé odrůdy - jak to může být ošidné...
Je to spíš projev otrávení z té paní, co už u druhé z tvých fialek (od ní koupených) musela opravovat název...
Jak říkám - berte to jako hru a zkuste si to... :-)
Je to spíš projev otrávení z té paní, co už u druhé z tvých fialek (od ní koupených) musela opravovat název...
Jak říkám - berte to jako hru a zkuste si to... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Předtím jsem jí posílala tuto fotku a podle této fotky mi napsala, že je to Midnight Cloud, a pak jsem jí poslala ty, co jsem včera dávala sem, a napsala mi RS.
Pak už jedině zbývá, abych k ní zajela a řekla mi to na 100 %.
Pak už jedině zbývá, abych k ní zajela a řekla mi to na 100 %.
Každopádně je to docela malér, když prodává fialky špatně označené... a ví o tom.
Holky, já jsem z toho docela smutná a naštvaná. Ty začátky jsou teda smutný. :-(
Pavli, hlavně už víš, kde teda fakt nemáš kupovat... pokud tě takhle vypekla, už bych u ní nic nebrala. Je to smutný, ale je to tak.
Miki, to si piš, že už od ní nic nekoupím. Je to i moje chyba, že jsem si toho nevšimla, když jsme byli u ní. Jenže já z rozrušení, že mám krásné fialky a že jich mám tolik, jsem si na to ani nevzpomněla. Až doma. :-(
A môžem vedieť, od koho boli tie fialky???
Pavli, nesmutni, vždyť, i když je bez jména, je fialka hezká. Taky mám některé bezejmenky, co jsem měla v začátcích, ještě doma... tak hlavu vzhůru a vydržať.
Vidíš, Jandi, to jsem se taky chtěla zeptat...
Jando, našla jsem si je přes inzerát.
Naposledy upravil(a) HankaP dne sob 23. bře 2013 18:01:23, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Vymazáno jméno prodejce
Důvod: Vymazáno jméno prodejce
Holky, když mě štve, že ta fialka jméno má, ale paní ho tam nedala, a doma ji má na okně rozkvetlou i se jménem. Kdyby byla z krámu, tak to neřeším.
Chtěla jsem to mít perfetní a mám tak akorád prd.
Chtěla jsem to mít perfetní a mám tak akorád prd.
Tak to věřím, že to naštve...
A to tady mám ještě 3 od ní, které nekvetou. Ale to bych se s ní asi domluvila a přijela bych jí ukázat. Máme to k ní 15 minut autem.
Jo a vím ještě o jedné paní, která u ní taky byla pro rostlinky. Kočka ji zná. Tak to paní teda lituju. Paní taky prodává lístečky.
No asi preto ich predáva po 35 korún, že si je vedomá, že v nich má chaos... ale to neprizná.