Episcia
Re: Episcia
No, moc zelené ručičky nemám. Těch semínek bylo určitě hodně. Semenáčků ještě vyklíčilo asi 20 a moji péči přežila jediná rostlinka. A to jsem ji, když byla asi 1 cm veliká, podezřívala, že je to kopřiva.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Ivanko, taky chválím. Dala jsi tomu velkou trpělivost a ten pěkný žluťásek se ti odměnil. Super.
Ivanko, i tak je to úspěch. Já objednával před časem semínka od Maura Peixota: http://www.brazilplants.com/Seeds.html.
Má opravdu přebohatou nabídku, všimněte si jen těch druhů sinningií. Taky mi vyklíčily sem tam nějaké, ale dospělosti se nedožila ani jediná.
Má opravdu přebohatou nabídku, všimněte si jen těch druhů sinningií. Taky mi vyklíčily sem tam nějaké, ale dospělosti se nedožila ani jediná.
Danuš, tak ta je luxusní! A nechybí ti tam jedno h? Jako Bethlehem - Betlém?
Už je tam... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ivčo, super episcie. Se světle žlutým květem mám Tropical Topaz a je teda krásná. A na hvězdu betlémskou se těším, mám ji objednanou.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Název jsem okopírovala zrovna tak jako obrázek, takže i s chybou.
Ivi, můžeš mi říct, co ty nemáš?
Ivi, můžeš mi říct, co ty nemáš?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuš, toho ještě je, co nemám a ani mít nebudu.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No já ji mám objednanou z Dafralu. Tak čekám každým dnem pošťandu. Ještě tam mám nějakýho strepíčka.
Nevím, jak je to nyní v Dafralu a jak s takovými rostlinkami, ale ještě loni holky čekaly na ibišky z Dafralu přes rok.
Podle mé zkušenosti - Dafral nebrat. Obávám se, že to není příliš seriózní podnik. Ale to si musí každý rozhodnout sám. :)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jani, já mám teda s Dafralem dobré zkušenosti.
Ivanko, tak to asi máš kliku. Jednou jsme tam byli, ani nás nepustili dovnitř. Když jsme se před tím chtěli objednat, telefon nikdo nezvedl, na mail neodpověděli. I od dost lidí jsem na ně vyslechla vše, jen ne chválu. No, třeba se ale polepšili. Moje strepsy prodávali bez označení, až teprve na mou reakci tam to JL dodali. Tada ne že bych na tom bazírovala, ale pořádek je pořádek. :)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele: