Alsobia
Re: Alsobia
Evi, predstav si, že mi alsóbia zhnedla ako fialka, ešte deň predtým jej nič nebolo. Mala 2 dlhé výhonky, tak tie na čom bol velky výhonok som zasadila do zeme, prichytila zo sponkou na spisy, 1 ešte žije a druhé tak isto zhnedlo, asi mu to poobedňajšie silné slnko a teplo uškodilo
To je mi líto,zkusím do burzy na podzim něco napěstovat,ale teď to asi moc nepůjde,protože jsou tam všude květy....
ahojky, dostala jsem od EvyK alsobii San Miquel a hezky v perlitu rozkvetla
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mikinko až budeš mít oplégřík tak na mě mysli, já mám jen tu klasickou bílou
Ta alsobie je nádherná, asi budu dělat na EVIČKU smutné loudivé oči
Heli do jara se snad pomnoží víc..??? a budu mít co vracet...ale víte, že mně A. dianthiflora úplně odešla a musela jsem od Jadky kousíček vyškemronit...
EvičkaK, aj ja sa staviam do radu, keď budeš mať navyše rastlinku.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nechci vám kazit naděje, ale San Miguel roste hodně pomalu. Cygnet je taky puntíkatá a je podstatně rychlejší.
ahojky Čejko, to mě nestraš. je fakt že opravdu nepřirůstá...potfůůůrka
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Já si dovezla z Brna mrňavoučkou bílou a od té doby taky moc neporostla. Přesadila jsem ji opatrně do substrátu pro filaky. Doufám, že jsem nic nepokazila. Do čeho sázíte vy?
Já už měla nádhernou A. dianthiflora,namotanou na drátěné kolečko.Měla nasazeno v každé růžičce poupátko,někde i dvě.Asi jsem ji ulila,nebo co.Takže začala postupně odcházet,ale zachránila jsem si asi tři rostlinky.Zatím jsou v perlitu,bojím se je přesadit.To jsem celá já,chodím koukat,jak se daří nakvetlé rostlině,aby náhodou neuschla,tak pokaždé s vodou,no a tak ji svou péčí umořím.
Takže obdivuju vaše kvítky a těším se někdy na svoje:-)
Takže obdivuju vaše kvítky a těším se někdy na svoje:-)
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
No, ona San Miguel roste, ale hodně pomalu, já ji mám taky a za léto narostla asi 20 centimetrů, zatím co Cygnet hodila šlahouny skoro metr. Teď jsem ji ostříhala, protože začala trochu shazovat listy a všechny nastrkala do vlhkého rašeliníku. Jestli všechny zakoření budu jich mít na jaře mnoho.
Tak mi rozkvetla...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
jé ty jí tam máš tolik. já jsem je te´d přesadila. tak jsem se bála aby mi neodešly, že jsem je krapet sušila, tak jsem přidala krapet víc vody a vypadá to, že se daly do pohybu
Taky byla celou zimu "o ničem", teď se trochu rozjela a má 2 květy.
Vlaďko, A. dianthiflora?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Ano.