Alsobia
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alsobia
Jůů, ta je krásná, až ti naroste, tak na mě mysli.
Babett, vypadá jako Cygnet - nemáš ji teda taky od Čejky, jako tady nahoře psala Mikina?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Kočko, já ani nevím jak ji namnožit... pomóóóc.. holky poraďte... Vyhnala takový šlahounek a je na něm jakoby nová rostlinka, ta se oddělí a napěstuje nová rostlina???
Hani, asi máš pravdu, nikdo jiný mě taky nenapadl. Mám dojem, že mi píchla poslední rostlinku... Uvidíme, co řekne ona.
Hani, asi máš pravdu, nikdo jiný mě taky nenapadl. Mám dojem, že mi píchla poslední rostlinku... Uvidíme, co řekne ona.
Já nechávám narůst trochu větší rostlinku, nebo počkám, až je jich na šlahounu více, pak to utrhnu a dám na vlhký perlit, dokud nepustí kořínky.
Tak už mi taky konečně rozkvetla Cygnet od Čejky.
Po roce mi zase kvete Alsobia dianthiflora.
Roste jako z vody. Vytváří krásný hustý koberec malých zelených chlupatých lístečků. Ale s tím kvetením se nepřetrhne. I když i ten jeden kvítek po roce potěší.
Roste jako z vody. Vytváří krásný hustý koberec malých zelených chlupatých lístečků. Ale s tím kvetením se nepřetrhne. I když i ten jeden kvítek po roce potěší.
Ivanko, máš krásnou A. dianthiflora... mně ta moje roste, ale nekvete...
Rozkvetla mi ale zase Cygnet... musela jsem ji sice seříznout, skoro mi odešla, ale kvete zase...
Rozkvetla mi ale zase Cygnet... musela jsem ji sice seříznout, skoro mi odešla, ale kvete zase...
Majko, s tou na mne do budoucna mysli, prosím.
Vladi, jak se trochu ochladí, alsobii Cygnet Ti pošlu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak na tu alsobii koukám, rozdala jsem holkám jinou. Mám dvě odrůdy, popletla jsem to.
No tak příště...
No tak příště...
Heli, jsi hodná, ale to počká do září, nemusíš nic posílat.
Vladi, Cygnet budeš mít od Helči, ode mě budeš mít tu druhou, co obrazila... cos chtěla, ať ti vychovám...
Děkuji všem.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já vám, holky, nevím, já si s tou alsobií nevim rady, vždycky ji uleju. Už je zase v háji a zas budu zachraňovat.
Jo, tak koukám, že budu muset počkat, až mi vykvetou, abych zjistila, co mám...