Petrocosmea
Re: Petrocosmea
Aničko, je neskutečně nádherná, jsi šikulka.
Díky, jsem na ni opravdu pyšná. Pepo, musím to nalézt, nepamatuji si to, a uznej, do ní se cedulka píchnout nedá.
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Som nový na tomto fóre, dovoľte mi, aby som sa vám predstavil. Volám sa Michal a pochádzam z Banskej Bystrice.
Pred dvoma rokmi som objavil strepsy a postupne aj ďalšie rody čeľade Gesneriaceae, nevynímajúc africké fialky. V mojej súkromnej zbierke mám niekoľko odrôd AV, strepsov, achimenesov, nejaké kohlerie. Teraz som objavil petrocosmey (viď príloha). Budem rád, ak mi dovolíte medzi seba vstúpiť...
Pred dvoma rokmi som objavil strepsy a postupne aj ďalšie rody čeľade Gesneriaceae, nevynímajúc africké fialky. V mojej súkromnej zbierke mám niekoľko odrôd AV, strepsov, achimenesov, nejaké kohlerie. Teraz som objavil petrocosmey (viď príloha). Budem rád, ak mi dovolíte medzi seba vstúpiť...
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Michale, trochu se známe už z FB. Vítej. Doufám, že se ti bude u nás kytičkářů a kytičkářek líbit. Jsou tu moc fajn lidičky.
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem... Registroval som sa hneď, len aktivácia trvala dlhšie...
Vítám nového nadšence, ať se ti u nás líbí.
Ahoj a vítej mezi nás... jsem ráda, že jsi tady rozšířil mužskou menšinu.
Za to zdržení se, Michale, omlouvám já - neodhadla jsem tvůj trochu "exotický" nick, takžes mi zůstal mezi spammery (už zase nějak zvyšují aktivitu... :-/) - tak až když jsem sjela e-mailové adresy požadavků na registraci - což zas nedělám úplně pravidelně - objevila jsem tě tam... Tak se nezlob, a vítej.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa nehnevám, nemám sa prečo hnevať. ;)
Môj nick je štylistická úprava mojej prezývky MIKI, ktorá vychádza z môjho priezviska... Ale to len tak na okraj môjho nicku.
Ďakujem za privítanie medzi vami.
Môj nick je štylistická úprava mojej prezývky MIKI, ktorá vychádza z môjho priezviska... Ale to len tak na okraj môjho nicku.
Ďakujem za privítanie medzi vami.
Vítám nového nadšence.
Tak vítej v naší bandě kytkových šílenců! Určitě se ti tu bude líbit.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Vítej.
Dneska fotečka malé petrocosmey. Dostala jsem ji ve Fatě od Evy bez názvu. Pátrala jsem na internetu a myslím, že to je
Petrocosmea forrestii...
Petrocosmea forrestii...
Jůůůů, Ivanko, je krásná!
Petrocosmea mi nekvete, ale zase letos hezky roste.
Petrocosmea rosettifolia
Petrocosmea rosettifolia
A se mnou se, potvora, rozloučila. Asi proto, že mi na ni lidi v Ostravě plácali.
P. rosettifolia mám už několik let. Ale ona se vždycky jednou za čas rozdělí na několik dalších menších, tak těžko říct, jak je vlastně stará. Tady ta po rozdělení asi jeden rok. Ještě bych byla ráda, kdyby mi občas vykvetla, ale nevím, jak na to.