Smithiantha
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smithiantha
Mikinko, koukej, konečně mi vykvetla Smithiantha zebrina od tebe (a chystá se kvést eucodonia Adele).
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Kočko, Smithiantha zebrina je moc hezoučká a taky lístky vidím jakoby sametové??? A taky barevné... parádní.
Ivanko, to jsem ráda, mně ta moje druhá půlka bude taky kvésti... je ňáká opožděná. Loni kvetla už přes léto...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No jo, mám z ní radost.
Babettko, má sametové listy. Mám u ní ještě jednu mladou, tak ti ji na jaře můžu dát (pokud nezdechne).
Babettko, má sametové listy. Mám u ní ještě jednu mladou, tak ti ji na jaře můžu dát (pokud nezdechne).
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Iv, nevím, jestli se na jaře dostanu na výstavu, ale ta smithiantha se mi líbí. Zatím mi ji rezervuj. Díky.
Zdravím všechny
Mám radost, konečně začíná kvést smithiantha Orange King.
Mám radost, konečně začíná kvést smithiantha Orange King.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zdeničko, na jaře s tebou vyměním listí od té mojí za tvoje listíčko. Jo?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jééé, to budeš moc hodná. Já doufám, že ta moje udělá taky nějaké rhizomky navíc (teda jestli to tak u nich funguje).
Ivanko, funguje, já tu moji Smithianthu zebrina dostala od Vlaďky, a na podzim už měla rhizomky dva...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A teď dvě očuchávací.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mi rozkvetla.
Smithiantha zebrina
Smithiantha zebrina
Vyfotila jsem taky Smithianthu zebrina...
Loni jsem ji koupila v květinářství - takovou chudinku skoro odkvetlou s polámanými listy... navíc na ní měli cedulku sinningia a snažili se mě přesvědčit, že je to penstemon...
Loni jsem ji koupila v květinářství - takovou chudinku skoro odkvetlou s polámanými listy... navíc na ní měli cedulku sinningia a snažili se mě přesvědčit, že je to penstemon...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
No těm mým se zatím moc do kvetení nechce. Jsem zvědava, jestli to letos stihnou.
Vladi, já ji mám od tebe taky, ale je vysoká jen tak do 8 cm... tak nevím, jestli vůbec pokvete... asi se jí u mě moc nelíbí...???
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, ty popisky mě docela štvou. Buď jsi nucena rostlinu koupit, aniž bys věděla, co vlastně kupuješ, nebo je název (jak jsi psala) úplně špatně. Chtěla bych si sehnat zakrslou růžičku, tak 60 cm maximálně velikou. Dneska jsem na jednu moc hezkou koukala v Kauflandu. Nekoupila jsem si ji, chyběly informace, co je vůbec ta růžička zač. Hlavně že CENA tam byla. Myslím, že by se měli obchodníci nad tím zamyslet. Určitě by na tom jen vydělali.
A zase rozkvétá S. zebrina...
Jandi, tobě už taky kvete??? Byly nakvetlé stejně... nejlepší je, že poupata mají jen ty, co jsem měla na balkoně... ta poslední, co jsem měla na okně za žaluziema, nechce kvést ani náhodou.
A ještě poznámka... má na výšku jen 10 cm... bez poupat.
Jandi, tobě už taky kvete??? Byly nakvetlé stejně... nejlepší je, že poupata mají jen ty, co jsem měla na balkoně... ta poslední, co jsem měla na okně za žaluziema, nechce kvést ani náhodou.
A ještě poznámka... má na výšku jen 10 cm... bez poupat.