Columnea
Re: Columnea
Nádhera!!!
Děkuju, taky se mi moc líbí. Až odkvete, musím ji trošku sestříhnout a dát zakořenit. Má jen 3 výhony, tak je dost "řídká".
Columney se nám nějako flákají či co... Tahle bezejmenka od Kotěte už tu nebyla dlouho, tak by se mohla zase připomenout - sice se vůbec nemůžu rovnat loňské hlavně letní úrodě květů u Majky, ale jak říkáme my záhubci skoro všeho, nemusí pršet, jen když kape (čti jen když neskape ;-).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Má pěkně velké květy oproti listům. A správně, hlavně, že neskape. :-)
Tato kráska mě opouštěla, zbyl mi kousek větvičky s jedním lístkem. Dýchala jsem na ni a takto se mi odměňuje.
Columnea Carnival
Columnea Carnival
Já jí mám od Ivči kotěte a nemohu si ji vynachválit. Pořád kvete a je tuze pěkná. Jako ta tvoje.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Je krásná.
Ta je úchvatná.
Helenko, je překrásná!!!
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, mám ji od tebe, pěkně přirůstá. Zatím nekvetla. Asi ji budu muset dát na jiné místo.
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Hurááá, konečně mi vykvetla Columnea purpureovittata, kterou jsem loni získal z Mendelovy univerzity v Brně.
Peťo, to je zvláštní květ, jak malá Adéla.
Ta Helenčina je pohádková, barvou a velikostí květů.
Ta Helenčina je pohádková, barvou a velikostí květů.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, pěkná, takovou vidím prvně.
Peťo, je nádherná.
... z jiné planety. :))))))
Jú, ta je! Má listy spíš jako některé nautilocalyxy, než jako columnea... Tu mají ve skleníku u orchidejí?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Hani, uhodla jsi to, že ji maji v orchideovém skleníku. Poznal jsem jen, že je to nějaká gesnerka, ale do žádného rodu jsem ji zařadit neuměl. Od paní z botanky (jméno jsem samozřejmě zapomněl) jsem se dozvěděl, že je to columnea a dostal dva semenáčky. Jeden jsem dal Pepínovi a druhý si nechal.