Columnea
Re: Columnea
Tak jsem taky fotla...
Majko, tak množ... až k tobě přijedeme na grilování, tak ať neodjíždíme s prázdnou.
Mikčo, taky ti krásně kvete, ale vodorovně.
Je to příjemná ranní rozcvička na krční páteř. Žlutá je moc pěkná. Moje oranž se momentálně rozkošaťuje.
Helenko, když klikneš na obrázek, on se otočí. :-))
OK, Evi.
OK, Evi.
Mikčo, chtěla jsem si jen zavtipkovat, mám výjimečně dobrou náladu.
Helenko, to je dobře. Jsem ráda, že máš dobrou náladu. Mnĕ stačí, když svítí sluníčko, a je mi fajn, takže dnes od rána mám super náladu.
A máte po žížalkách (už jsem to narovnala... :-).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
No, už by měla i Majčina columnea viset - tak jestli nevisí, zkuste Ctrl+F5... ;-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
U mĕ nevisí, bo mám telefon a tam nejde F5. :-))
Tak ty můžeš zkusit znovunačíst stránku podle tady toho návodu (bod 5) - https://www.svetandroida.cz/google-chro ... iku-201512 ... potížisto... ;-)
korektor.cz
korektor.cz
Znovu ukázala pár kvítků... Kvete vám ta žlutá? Ta musí být nádherná!
Nevím, jak se jmenuje, ale je hezká. A kvete až po několika letech - potvůrka.
Aeschynanthus speciosus...? :-D
korektor.cz
korektor.cz
No jo, to by mohl být on. Tak to jsem to sem dala asi špatně.
Krásně mi roste Columnea schiedeana, řízek jsem dostala kdysi od Packy.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
No ta je moc krásná, kdyby se ti nedopatřením kousek odlomil, tak bych se ho ujala.
To je výstavní kousek