Streptocarpus
Streptocarpus
Pochváľte sa svojím úspechom, čo sa vám podarilo vypestovať a doviesť ku kvitnutiu, ja začínam ako inak modráskom... Fleischle Targa... nádherne modrá.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Streptocarpus
Tak dám taky jeden.
Dobrý den, dnes mi rozkvetl tento.
Bohužel neznám název.
Bohužel neznám název.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konečně vyfotila ten svůj letošní první strepsík, tak tady je...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Tak zhruba za 2 dny rozkvetou další.
Tak včera už přišli Diblíci. Jsou všechny v pohodě . Dneska se chystám je vytáhnout z jifek a zasadit normoš do zeminy, jak jsem to dělala minule...
tak tady jsou včerejší diblíci
Dobrý podvečer,vrátili jsme se právě ze zahrádky a přivezli jsme kytičky z výstavy důchodců, kde ty moje dělaly jen jakousi dekoraci. Strepsíky vám ukážu teď, fialky příště. Na výstavě jsem byla neprofesionálně bez foťáku, tak to fotím dodatečně doma. Už je tma, tak fialky zítra.
Vidíte, že mám ty nejběžnější, které má téměř každá běžná domácnost.
Vidíte, že mám ty nejběžnější, které má téměř každá běžná domácnost.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
tak tady jeden Heidi
chcem sa spýtať, že v čom zakoreňujete strepsy? Ja som si písala s jednou paňou na Livingu a tá mi poradila zakoreňovanie v Lignocele/kokosový substrát zlisovaný v kocke/ skúšal to už niekto?
Tiež som prišla na to, že im lepšie prospieva chladnejšie prostredie, pri balkónových dverách ako keď som ich mala položené na stolíku oproti oknu.
Tiež som prišla na to, že im lepšie prospieva chladnejšie prostredie, pri balkónových dverách ako keď som ich mala položené na stolíku oproti oknu.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
já je nechávám kořenit bu´d v perlitu a pak přesazuju do zeminy, nebo dám do vody aby pustili kořínky a pak rovnou do země.
Ludko, já zakořenuju ve vodě, ale tak aby list do vody jen lehce zasahoval. Ale dávám Ti za pravdu, že jsem už na starém bytě zjistila, že oproti fialkám snáší docela chlad. Celou zimu jsou v proskleném výklenku, kudy větrám ložnici a velice jim to svědčí. I saxorum mi v tom cladu neskutečně kvete.