Čo nám práve kvitne....
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve kvitne....
Cobananthusek si dává na čas s kvetením ale i poupata jsou krásná
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Dobré odpoledne,teď Vám ukažu pár fotek květinek,které mi letos kvetou.Je jich málo a nejsou tak krásné jak máte vy,ale snad
příští rok
(Zbytek přesunut do Dalších pokojovek... :-)
příští rok
(Zbytek přesunut do Dalších pokojovek... :-)
Souhrnné zpravodajství... :-)
achimenesy...
aeschynanthy a nematanthus...
achimenesy...
aeschynanthy a nematanthus...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
A na konec kohlerie
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni,
moc hezky vám to kvete. Mně dnes rozkvetl streptocarpus Cappuccino od Dibleys.
moc hezky vám to kvete. Mně dnes rozkvetl streptocarpus Cappuccino od Dibleys.
něco málo co kvete..
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
holky krása...ten strepsík je asi hodně veliký a krásný
mikinko ta červenobílá je Tancujuščeje Plamja? je moc pěkná kdyžtak na mě mysli s listem
mikinko ta červenobílá je Tancujuščeje Plamja? je moc pěkná kdyžtak na mě mysli s listem
jo jo je to ona, už se mi nechtělo vypisovat názvy, mysleti na tebu budu...mám co vracet
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:jo jo je to ona...
...a je moc moc krásná - ale sport - má být červená. Asi takový "druhý Bob Serbin" - našla jsem několik, vypadá, že to dělá bestie docela často...
...takhle je správná:
mikina píše:...už se mi nechtělo vypisovat názvy
Babo...!
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
ty a víš že se mi líbí víc jako sport? já tyhle červenobílé můžu...taky proto je moje jedna z nejoblíbenějších Mac's Southern Springtime
Hani díky za upozornění.....
taky se mi víc líbí s tou bílou
A Mac's Southern Springtime je taky v mých oblíbených... mám list s pidíkama, potřebuje zasadit...
korektor.cz
korektor.cz
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Holky, máte opravdu mooc pěkná kvítka ;o)))) a abych pravdu napsala, tak se mi ten sportík také líbí víc ;o)))))
ahojky Jaruš, co kytí????
Ahoj, tak po dlouhé době nakoukávám a všechny moc zdravím. Kvete vám to teda nádherně . Moje kytí si daly na léto pauzu a teprve teď se objevila poupátka. U těch, co už kvetly, vyškubávám, a u těch co mají premiéru trpělivě čekám a pořád okukuju. Tancujuščeje Plamja zatím ale odmítají vykvést. Sportík je krásný, ale doufám, že ten můj nezasportuje, už chci nějakou celočervenou fialku. Ve sportování je u mě zatím mistrem Bobík Serbinů. Vykvetl 3x a zatím pokaždé jinak, k červené má ale dost daleko. A na Mac's Southern Springtime se taky moc těším, ale zatím je ve stádiu asi půlcentimetrových rostlinek, tak to si ještě počkám.