Phinaea
Phinaea
Phinaea multiflora Tracery
Je to drobná rhizomovitá rostlinka původem ze střední Ameriky. Nevěděl jsem, kam ji zařadit, tak jsem založil nový chlíveček. Snad tady nezůstane osamocena. Rhizomky by měly být na podzim pro další zájemce.
Je to drobná rhizomovitá rostlinka původem ze střední Ameriky. Nevěděl jsem, kam ji zařadit, tak jsem založil nový chlíveček. Snad tady nezůstane osamocena. Rhizomky by měly být na podzim pro další zájemce.
Re: Phinaea
To je další nádhera.
Miloši, kdyby byl rhizomek, postavila bych se do fronty. Mému Františkovi začaly růst drápky.
Tak to mně porostou drápy, až jednou prodám chalupu.
Je roztomilá.
Je roztomilá.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá jako episcie s bílým divným (na episcii) kvítkem.
Ahojky, moc pekna. Kdyby zbyl malicky rhizomek, tak bych se na jare postavila na konec fronty.
Pele, stojím v řadě těsně za tebou, je krásná a má své kouzlo...
Děvčata, ta potvůrka udělala jeden mini rhizomek, budu rád, když ho ještě v zimě rozchodím.
... a držíme všechny palečky.
Mildo, zřizuješ zimní odchov? Tak ať se ti zadaří!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě, když je phinea, jestli existue i ferbia. (Pro neznalé, Phineas and Ferb - dětský seriál na D.)
... se ti nějak zalíbil ten blicí smajlík...???
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
modrakocka1 píše:Zajímalo by mě, když je phinea, jestli existue i ferbia...
Tu si budeš, kočičáku, asi muset vykřížit sama. :)))
Jak, vykřížit? Hezky hledat - Jižní Amerika, Afrika, Asie, dokonce i v Evropě nějaké to příbuzenstvo roste - to by v tom byl čert, aby se ještě něco nenašlo... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz