Kohleria
Kohleria
Dneska první květ...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Re: Kohleria
Dobrý večer. Po návratu ze zahrady jsem zalévala pokojovky a zjistila jsem, že kohlerie vzala to kvetení moc vážně. Asi závodí se strepsama.
mám malou rostlinku kohlerky, tak po fotce od Packy jsem ji nevytáhla dřív
má plno poupátek už se těším až všechny pokvetou
má plno poupátek už se těším až všechny pokvetou
Hezký dobrý den. Mikčo, máš nádhernou kohlerku , ráda bych ji viděla celou rozkvetlou .
Mně dnes rozkvetl první květ na této (u kohlerek neznám vůbec názvy)
Mně dnes rozkvetl první květ na této (u kohlerek neznám vůbec názvy)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Packo nádherná
mě kvete letos zatím první...přiznám se, ještě jsem neměla kdy je přesadit
mě kvete letos zatím první...přiznám se, ještě jsem neměla kdy je přesadit
Dobrý den, dovoluji se připojit do diskuse. Fialky pěstuji už léta, ale jako laik je mám bezejmenné, stejně tak mám i několik strepsíků. Od loňského roku jsem si pořídila několik kohlerií a ty už mám všechny popsané. Zatím úspěšně přežily zimu a tři už rozkvetly, ostatní mám zatím malinké
Taky ji znovu přidám - pár květů přibylo, jeden zase kocouři smetli - měla jsem strach nechat kohlerky za oknem, když se tak ochladilo, takže je to věčný boj, kočičáci se mi k nim chodí tulit... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
toto som našla na chodbe v našom paneláku a samozrejme, že som si z toho doniesla konárik
tak se otevřela zase kohlerka z botanky....
ještě i Ruby se chystá kvést, tak jsem zvědavá za jak dlouho....
ještě i Ruby se chystá kvést, tak jsem zvědavá za jak dlouho....
Znovu - evergreen - HCY's Jardin de Monet - nemá sice víc květů, ale zato se květy, které vykvétají už venku za oknem, moc pěkně vybarvují...
A ještě něco zatím jen lupení.
A ještě něco zatím jen lupení.
korektor.cz
korektor.cz
Zdeni krásné květy..já mám letos kohlerky vysoké tak 3cm,takže bída...
Evi, daj im nejaké hnojivo.
Víš já jsem na to hnojení dost nedůsledná...a pak se divím,co...???