Jak z azbuky do latinky
Jak z azbuky do latinky
Haničko, prosím tě, vlákno, kde jsem si mohla převádět názvy kytek z azbuky do latinky, už není k dispozici?
Re: Jak z azbuky do latinky
Heli, myslíš ten ConvertCyrillic.com? Mně se teď normálně otevřel - tak možná měl jen nějaký krátkodobý výpadek, jestli ti nešel...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, já ho vůbec v Obsahu fóra nemám. Prošla jsem všechna témata a nikde jsem to vlákno nenašla. Bývalo ve veřejném fóru hned pod Gesnerkama.
Díky za odkaz, uložila jsem si ho mezi oblíbené.
Díky za odkaz, uložila jsem si ho mezi oblíbené.
Tak už je tam zpátky - to bylo nedopatření - chyba v nastavení skupinových oprávnění fór... :-(
Děkuju za upozornění, Helenko - já ho tam totiž pořád měla, tak jsem na to nepřišla.
A prosím, kdybyste na něco takového kdokoliv přišli - něco není, nejde, chová se jinak apod., pište mi to, budu vám vděčná. (Jo, že nejdou vkládat fotky v galerii, vím... snad už na ni taky dojde...)
Děkuju za upozornění, Helenko - já ho tam totiž pořád měla, tak jsem na to nepřišla.
A prosím, kdybyste na něco takového kdokoliv přišli - něco není, nejde, chová se jinak apod., pište mi to, budu vám vděčná. (Jo, že nejdou vkládat fotky v galerii, vím... snad už na ni taky dojde...)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz