Aktualizované fórum
Re: Aktualizované fórum
Tak obrázky už zase jsou (nepovedlo se to ukládání do podsložek, budu ho muset udělat znovu), ale musela jsem prozatím teda zrušit galerii...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Líbí se mi, že při přihlašování už hned bliká kurzor v okýnku "uživ. jméno"!
Hm, to já moc neužiju, nechávám se přihlášená furtum furt... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, prosím tě, nemůžu otevřít Galerii. Je to dočasné, nebo mám někde chybu?
Heli, nemáš chybu ty... a snad je to dočasné, ale zatím popravdě pořád nevím, co se stalo - jen jsem v administraci udělala začlenění loňských a předloňských akcí podle roku, jako to už bylo u starších, a něco se pokazilo, už jsem to neotevřela...
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, děkuji za vysvětlení.
Omlouvám se za nepřístupné fórum - přihlášení už by mělo dneska fungovat, ale komu to stále nejde, bude muset nejdřív smazat cookies (zprovozňovalo se společné přihlášení s webem a bylo nutné přenastavit databázi, takže v těch starých cookies je něco, co už neplatí, a brání to přihlášení).
Chrom: Přizpůsobení (vodorovné čárečky vpravo nahoře) / Další nástroje / Vymazat údaje o prohlížení / Soubory cookie... (jak staré, to záleží na posledním přihlášení - ale mohou se smazat i všechny, nic moc se nestane)
Firefox: Nástroje (nebo čárečky) / Možnosti / Soukromí / odebrat některé soubory cookies (server saintpaulia.cz)
IE: Nástroje / Možnosti Internetu / Obecné / Historie procházení / Nastavení / Zobrazit soubory - seřadit podle sloupce Internetová adresa a hned nahoře budou cookies - smazat tu "uživatel"@saintpaulia.cz
(V ostatních prohlížečích to bude podobné... když tak pište, zkusím to pohledat.)
Chrom: Přizpůsobení (vodorovné čárečky vpravo nahoře) / Další nástroje / Vymazat údaje o prohlížení / Soubory cookie... (jak staré, to záleží na posledním přihlášení - ale mohou se smazat i všechny, nic moc se nestane)
Firefox: Nástroje (nebo čárečky) / Možnosti / Soukromí / odebrat některé soubory cookies (server saintpaulia.cz)
IE: Nástroje / Možnosti Internetu / Obecné / Historie procházení / Nastavení / Zobrazit soubory - seřadit podle sloupce Internetová adresa a hned nahoře budou cookies - smazat tu "uživatel"@saintpaulia.cz
(V ostatních prohlížečích to bude podobné... když tak pište, zkusím to pohledat.)
korektor.cz
korektor.cz
Nic jsem neudělala a vypadá, že mi to funguje.
Tak - a v tuto chvíli už by mělo přihlášení fungovat všem, už by nemělo být potřeba nic mazat...
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, moc ti děkuji.
Nejprve jsem myslela, že je chyba na mém přijímači ;-), smazala jsem kde co ;-).
Nevím, jestli správně, ale jsem tu.
Nevím, jestli správně, ale jsem tu.