Čo nám práve... (slina přinese :-)
- terka.k2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
krásné dobré ránko se a modrou oblohou..tak jsme se přeci jen dočkali toho jara..u nás už sníh taky mizi raketovou rychlostí..snad taky vykouknou i kytičky na zahradě..ale syn tam( na zahradě) má stále ještě okolo 30 cm sněhu ...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ránko přeju
já čekám, za chvíli má dojet jarkaMirka, tak už jsem celá natěšená. Včera jsem pěkně stihla smýt okna na chodbě tak už zbývá jen dole u babči a terasa (na tu se netěšim, tam jsou stará paneláková okna, fuj)
já čekám, za chvíli má dojet jarkaMirka, tak už jsem celá natěšená. Včera jsem pěkně stihla smýt okna na chodbě tak už zbývá jen dole u babči a terasa (na tu se netěšim, tam jsou stará paneláková okna, fuj)
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte!
Užijte si krásného dne.
Kočičko pozdrav za mě Jarku..
Užijte si krásného dne.
Kočičko pozdrav za mě Jarku..
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá ráno všem z Liberecka :-)
Holky v Děčíně, užijte si setkání, myslím na Vás..... Bubli
Zdravím všechny a přeju pěkné dopoledne.
Kotě se sráží:-)
A meje kvůli tomu okna v celém baráku..To bude vizita???:-))
Já ostuda kvůli návštěvě setřela v pondělí večer barák od půdy do sklepa a to tak,že doslova.A co?Návšetěva nepřišla.Smolíček.No,ale včera odpoledne přišel truhlář.Aco?Můžu dneska stírat znova.VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.Jdu na to.
Kotě se sráží:-)
Já ostuda kvůli návštěvě setřela v pondělí večer barák od půdy do sklepa a to tak,že doslova.A co?Návšetěva nepřišla.Smolíček.No,ale včera odpoledne přišel truhlář.Aco?Můžu dneska stírat znova.VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.Jdu na to.
Evuška píše:
Já se párkrát přesvědčila, že je líp uklízet až po návštěvách, zvlášť těch, co mají malé děti , ale když ono to vždy nejde (by mě ty návštěvy pomluvily, že mám doma binec, že )
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
No znám lidi, kteří mají doma binec ale vůůůbec jim to nevadí, jsou prostě v pohodě, žádné nervy z návštěvy. Závidím jim, já to tak neumím a proto nemám přepadovky ráda, bohužel..
ahojky, teď si tak uvědomuju, že jsem vůbec neodpověděla na dotaz s čím byly bramboráčky. Maso do toho nedáváme, ale dávám do toho manželovi tvarůžky (tím teplem pak vůbec nesmrdí) a já si do toho dávám tvrdý sýr..... Mám to pak 2v1 a je to moc dobré.
tak Ivanka má dneska rande. a já hlásím - balíček od Ivanky mám doma, už mi to volal manžel, že to prý preventivně dvakrát hodil na zem . tak doufám že to říkal, jen aby mně kapánek vytočil. (né on balíkama na zem nehází
Mikinko, taky už jsem od Ivy dostala balíček a včera jsem sázela, jsem hrozně zvědavaá co se mi ujme. Těším se až na mě budeš myslet a řízkem Aeschynanthusu.... Mám dnes narozeniny, tak si ten den s dcerou užívám.....
Bublinka píše:Mikinko, taky už jsem od Ivy dostala balíček a včera jsem sázela, jsem hrozně zvědavaá co se mi ujme. Těším se až na mě budeš myslet a řízkem Aeschynanthusu.... Mám dnes narozeniny, tak si ten den s dcerou užívám.....
Tak to přeji všechno nej,hodně štěstí ,zdraví,lásky
Bublinka píše:Mikinko, taky už jsem od Ivy dostala balíček a včera jsem sázela, jsem hrozně zvědavaá co se mi ujme. Těším se až na mě budeš myslet a řízkem Aeschynanthusu.... Mám dnes narozeniny, tak si ten den s dcerou užívám.....
tak to přeju vše nej . Aesch... budu posílat v pondělí jestli neva. dneska jsem v práci bez auta a než se dostanu domů, tak bych došla na poštu pozdě. a nechat to ležet přes víkend na poště, to radši ne.
mikina píše:ahojky, teď si tak uvědomuju, že jsem vůbec neodpověděla na dotaz s čím byly bramboráčky. Maso do toho nedáváme, ale dávám do toho manželovi tvarůžky (tím teplem pak vůbec nesmrdí) a já si do toho dávám tvrdý sýr..... Mám to pak 2v1 a je to moc dobré.
S těma syrečkama bych to taky mohla zkusit.
Bubli,taky přeju všechno nejlepší.
To si ten den s dcekou pěkně užijte.
Mikino,my dáváme do bramboráku sterilované zelí a flákotu uzeného
To si ten den s dcekou pěkně užijte.
Mikino,my dáváme do bramboráku sterilované zelí a flákotu uzeného
Ten smajloš je tam proto,že bych potřebovala tu hubu zašít,abych se vždycky nenaprala už při smažení.Pak si samozřejmě nandám jestě na talíř.A je to.78kg živé váhy
Maruško vyzkoušej - já akorát smažím bramborák z obou stran a až pak na to upečené dám tu náplň a pak na to navrším znova těsto a otočím. Dalo by se to tam dát hned, ale je to takové "syrovější"
Evuška píše:Ten smajloš je tam proto,že bych potřebovala tu hubu zašít,abych se vždycky nenaprala už při smažení.Pak si samozřejmě nandám jestě na talíř.A je to.78kg živé váhy
Evi tak na ten chodíme do zahradní restaurace. doma jsem to ještě nezkoušela