!Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Pepčo, přeji ti všechno nej, hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a lásky a kvetoucích kytek, a ať se daří...
!
!Re: Přání, gratulace
Pepčo, také ti přeji jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a pohodu, ať se ti plní i ta nejtajnější přání a kytičkám ať se u tebe daří. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jozífku, gratuluji k narozeninám, zdravíčko, štěstí, lásku a spokojenost. Kytičkové království ať ti pořád kvete.
Pepo, přeju ti všechno nejlepší. Hlavně zdraví. Pripíjet takhle po ránu asi není moc vhodné, co? :-)
Kristova noho, tady už všichni popřáli, jen já jsem louda :), ale byla jsem mimo byt už od ranního kurvopění, tak to mě omlouvá.
Ahoj lidičky
. Taky se připojuji s přáním vše nej pro Pepču. Hlavně to zdraví (protože to si člověk nekoupí ani za peníze), spokojenost ve vztahu a vše, co je pro člověka důležité...
Já tu dlouho nebyla a měla jsem v pondělí pěkný karambol... jsem pěkně potlučená, mám naražená žebra, otlučená - skoro černá kolena, sedřené ruce do krve - hlavně na kloubech to bolelo a hodně krvácelo, což o to, to se zahojí, ale já si ke všemu urazila ještě kus předního zubu a byla to pěkná řacha... po 4 dnech jsem byla u zubaře a ten říkal, že to musela být pěkná "šlupka", že se mi to odrazilo až do dásně... Tak teď to mám v klidu a v únoru se uvidí, ale obávám se, že do jablka a do topinky se už asi zakousnout nebudu moct, budu to mít dostavěné jen tou pryskyřicí... No, za blbost se platí, krom toho mám takových starostí a jsem pořád v běhu, až mne ten pád asi musel trošku zbrzdit... ach jo. Tak pěkné dny všem Eva
. Taky se připojuji s přáním vše nej pro Pepču. Hlavně to zdraví (protože to si člověk nekoupí ani za peníze), spokojenost ve vztahu a vše, co je pro člověka důležité...Já tu dlouho nebyla a měla jsem v pondělí pěkný karambol... jsem pěkně potlučená, mám naražená žebra, otlučená - skoro černá kolena, sedřené ruce do krve - hlavně na kloubech to bolelo a hodně krvácelo, což o to, to se zahojí, ale já si ke všemu urazila ještě kus předního zubu a byla to pěkná řacha... po 4 dnech jsem byla u zubaře a ten říkal, že to musela být pěkná "šlupka", že se mi to odrazilo až do dásně... Tak teď to mám v klidu a v únoru se uvidí, ale obávám se, že do jablka a do topinky se už asi zakousnout nebudu moct, budu to mít dostavěné jen tou pryskyřicí... No, za blbost se platí, krom toho mám takových starostí a jsem pořád v běhu, až mne ten pád asi musel trošku zbrzdit... ach jo. Tak pěkné dny všem Eva
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Pepčo, přeji ti k tvým narozeninám jen to nejlepší... hlavně zdravíčko, hodně lásky a pohody a spoustu kvetoucích kytiček.

Ahoj holky, všem vám tuze děkuji, že jste si vzpomněly, vážně to potěší. Nu, co dodat, asi, že už se těším, až vás zase všechny v květnu uvidím! 

A já se připojuji na závěr s přáním všeho nejlepšího, hodně zdravíčka a krásných kytiček 

Ahojky Pepčo, připojuju se k řadě gratulantů. Nějak poslední dobou nestíhám chodit na diskusi. Přeju ti všechno nejlepší při pěstování a samozřejmě i doma.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Trocha oneskorene sa aj ja pripajam ku gratulantom, Pepo zelam ti vsetko len to najlepsie, hlavne zdravie, stastie, pokoj a mnoho, mnoho pestovatelskych uspechov. :0))Re: Přání, gratulace
Přátelé kytiček!!!
Dneska slaví narozeniny naše milovaná Helenka-Pacička! Snad se na mě nebude zlobit, že jsem to zas prokecla.

Dneska slaví narozeniny naše milovaná Helenka-Pacička! Snad se na mě nebude zlobit, že jsem to zas prokecla.

Helo, přijmi i ode mě přání všeho nejlepšího, hodně zdravíčka, spokojených dnů a plno přátelských setkání. A kytky, ať rostou a kvetou a dělají ti spoustu radosti. 

Helenko, sluníčko, přeji ti tuze moc zdravíčka, ať jsi pořád veselá a hodně štěstí! Nevím přesně, které narozeniny slavíš, ale ať jsou to jakékoliv, tak minimálně ještě jednou tolik!!! Posílám velkou pusu.

Také se přidávám ke gratulantům.