Ahojky z Vysočiny. U nás ráno mrazík -2 °C. Teď svítí , ale je pořád zima. Evuško, jsem na tom stejně jako ty. Včera jsem honem natahala kytky domů a ty jsou snad všude. Taky to musím trochu zkulturnit, aby se tu dalo bydlet. Mějte se prima.
Tady včera bylo azúro, dneska hnusně. Zataženo, šedivo, mlha a zima sprostá. Celý den jsem lezla po štaflích jako vopice an zazimovávala skleník. Padl na to litránek. Na kuráž a na zahřátí. Ale je to. Teď ještě udělat dušičky a metelím do teplýho paneloše. Už se těším. Tady už to není to pravé vořechové.
Tady taky, už od noci. No jo, lepší to nebude. :) Tahám kamélie a oleandry do skla, abych je neměla komplet namamlané vodou. I ostatní už je uklizené. Po neděli frčím do městského pelechu.
Prší od noci i u nás. Jedno pozitivum to má, oteplilo se alespoň na 7 °C. Kromě truhlíků s oxalisama mám už kytky sklizené. I kaktusy jsem donesla ze skleníku do zádveří. Achimenesy ostříhala a nechám zatáhnout. Mějte se krásně.
Hezký den přeji, déšť i u nás, oxalisy mám taky venku, ty mne tak nebolí, horší je to s těmi jiřinami, které mám pořád v zemi. Včera jsem sbírala ořechy v dešti (zvířátka potvory kradou, co si včas nevezmu, nemám) a do těch jiřin se mi ani nechtělo.
Vladi, jestli je u vás počasí jako u nás, jakože asi jo, tak se ti ani nedivím, že se ti do toho plačtivého počasí nechce. Dnes je ale o poznání tepleji, 11 °C fouká mírný vítr. Pěkný pátek přeji.
Pěknou podzimní sobotu přeji. U nás klidno, sychravo a docela přijatelná teplota 10 °C. Včera jsme konečně dokončili úpravu, renovaci koupelny. Dnes odpočinkový den!
U nas je taky silne posmourno a navic tento vikend chci taky lenosit. Dneska jsem bohuzel zjistila, ze mi odesly posledni rostlinky Hooneymoon Trail a Happy Trails. Doufam, ze na jare doplnim, a taky mi chybi neco ruzoveho se zelenym okrajeckem a to mam docela dost na vyber.