Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dano, neřvala, asi šok, nevím. Byl to fofr. Měl se někde přerazit. No, stále to nechápu, jak s tím přelezl plot a jel na kole.
Dobré ráno, a chčije a chčije. Od včerejšího odpoledne nepřestalo. Asi jsem letos měla zasadit rýži.
Dobré ráno, 13 °C, zataženo, ale neprší. Zahrada je zalitá, včera se tam dobře sázelo. Manžel sázel papriky a celery, já koupená kvítka a afrikány.
Mějte prima den.
Mějte prima den.

Já včera taky teprve strkala celer do země a to už jsem si říkala, že jsem asi poslední, jak vidím, tak ne.
Venku
a
, proudy vody. 
Venku
a
, proudy vody. 
Hezký den vám všem.
Vlaďko, rýži zkus, třeba srnám a zajícům nebude chutnat. :-)
Vlaďko, rýži zkus, třeba srnám a zajícům nebude chutnat. :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den přeji, u nás pršavo. Teplo taky moc není. To není jako včerejší odpoledne. Udělali jsme si takový malý výlet na Hartu. Bylo krásně.
Evuško, ty jsi mě rozesmála.
Vladěnka jistě tvoji radu ocení.
Evuško, ty jsi mě rozesmála.
Vladěnka jistě tvoji radu ocení.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Jojo, cením si každé rady
!
Už jsem se dívala, že byl někdo na návštěvě - ožraná růže, hrachory a rozrazil.
!Už jsem se dívala, že byl někdo na návštěvě - ožraná růže, hrachory a rozrazil.
Si zvykneš na všechno (nebo rezignuješ).
U nás pořád lije, místy už to ani zem nebere, voda začíná stát na loukách. Ta rýže asi není tak špatný nápad
!
U nás pořád lije, místy už to ani zem nebere, voda začíná stát na loukách. Ta rýže asi není tak špatný nápad
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak u nás sucho a větrno. Luděk zaléval. Vytáhnul jednu várku vody, tak čekal, až studna natáhne druhou, a ještě je venku.
Mě picne, dneska zalívat
!Bych ti tu vodu poslala, akorát jsem dnes mezi dešti byla u zahradnice pro begonky na hrob, ale zasadit to už pak nešlo, jak se zase rozpršelo. A zase jsem se málo plácala po rukou, přibyly mi 2 šalvěje, 1 fuchsie a 10 aster.
Je to s tou vodou na budku. Pošli. Ale jen trochu, všeho moc škodí.
2. června 2013
2. června 2013
Ahojky,
teda Evi, to bych nevěděla, co mám dělat, ale určitě bych budila drahou polovičku.
Každopádně lidi jsou fakt svině, budeme muset zavírat ta skorovrata, protože máme taky volný přístup na zahradu.
Tak a už nevím, co jsem chtěla napsat, nějaký výpadek paměti.
teda Evi, to bych nevěděla, co mám dělat, ale určitě bych budila drahou polovičku.
Každopádně lidi jsou fakt svině, budeme muset zavírat ta skorovrata, protože máme taky volný přístup na zahradu.
Tak a už nevím, co jsem chtěla napsat, nějaký výpadek paměti.

Dobré ráno, venku je polojasno, třeba se to vyčasí. Mějte pěkný den. 

Dobré ráno, už sem chodím asi sama. U nás dnes ráno 6 °C a
.
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, přišla jsem tě podpořit. Teď není tolik času, jezdím tento měsíc do kurzu.
Počasí včera bylo k ránu hodně studené, místy mrazíky. Dopoledne škaredě zataženo, v podvečer se ale vybralo a bylo slunečno. Teď je polojasno, není oblačno, spíš to vypadá na takový lehčí opar. Docela teplo!
Mějte se všichni krásně.
Počasí včera bylo k ránu hodně studené, místy mrazíky. Dopoledne škaredě zataženo, v podvečer se ale vybralo a bylo slunečno. Teď je polojasno, není oblačno, spíš to vypadá na takový lehčí opar. Docela teplo!
Mějte se všichni krásně.
Tady sluní, snad to vydrží do zítřka! Kácíme máj a hrajeme divadlo. Tak mi držte palce, ať nemám vokno! Budu mlít pantem víc jak půl hoďky v kuse. Jsem principálka cirkusu Bednousek. :)))))))
Jestli to nebude strašný, hodím foto.
Jestli to nebude strašný, hodím foto.
Janičko, my ti držíme pěsti, ale ty jsi šikovná, ty to dáš. Hodně štěstí. 

Ahojky, hlásím, že u nás konečně po dlouhé době sluníčko, myslím, že by se dalo hezky pracovat na zahrádce. Mám ale do půl páté, tak nevím, jak moc se mi pak bude chtíti. Jani, držím paluchy, ať nemáš okno, já myslela, že budeš tak moc pít, a ty myslíš paměťové okno na text. 

Díky, holky! Jo, Majo, všichni budou něco dělat, jenom já, a chvílema cirkusová uklízečka Božka a klauni, budeme pindat. :)))