Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
To neni tim dlouho. To, co potkalo me, se muze stat jen mne. Uz jsou nejake veci v poradku a to nejhorsi uz mam doufam za sebou.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás ze zatím sluníčkové Moravy. Potřebovala bych, aby dnes bylo krásně, ale ne 35 °C! Miki, taky bych brala něco mezi.
Ahoj Zuzko, jsem ráda, že jsi v pořádku. Zavítej častěji a trochu se rozpovídej.
Ahoj Zuzko, jsem ráda, že jsi v pořádku. Zavítej častěji a trochu se rozpovídej.
Babettko, jsem na tom lepe. Ale jeste ne OK. Budu se snazit sem prijit, ale ten cas je proti mne.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, vítej. Je moc dobře, že jsi zpátky. 

Ahojky Zuzko, tak v tom řešení taky nezapomeň na sebe, a občas si sem přijď pro lepší náladu. Jooo, život holt není růžová zahrada, ale - ... dokud ještě žijem, je všechno OK! :))))))
Uvidíš, chce to jen čas, pozitivní myšlení a všechno bude dobré! A my všechny ti budeme držet palce a pěstě!
Uvidíš, chce to jen čas, pozitivní myšlení a všechno bude dobré! A my všechny ti budeme držet palce a pěstě!

Dobré ráno, venku je krásně teplo, svítí
. Přeji příjemný pátek.
. Přeji příjemný pátek.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, stejně jako u nás. Mějte se všichni krásně.
Dobré ráno, 17 °C a zataženo. Jedeme zalévat, je stále sucho. Přeji vám prima sobotu. 

Krásnou sobotu přeju všem.
Babetto, prosím tě, ten muchovník od tebe - jak vyroste velký a jak chutnají plody?
Babetto, prosím tě, ten muchovník od tebe - jak vyroste velký a jak chutnají plody?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, vyroste tak, jak mu dovolíš. Mám asi 5-6letý keř tak 2,5 m vysoký a 2 m široký. Plody dozrávají postupně, což je výhoda, ale i nevýhoda, chutnají po borůvkách. Jestli budeš dělat marmelády, doporučuji míchat plody muchovníku s kyselým ovocem nebo přidat kyselinu citronovou, jinak je marmeláda jen sladká, jakoby bez chuti. Naši kluci moc rádi chodí zobat přímo z keře.
Dobré ráno, včera odpoledne trochu sprchlo, dnes je zataženo. Přeji vám krásnou neděli.

Také přeji hezký den. :) U nás svítí
, ale je docela chladno. Snad dorazí konečně to léto! 
, ale je docela chladno. Snad dorazí konečně to léto! 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
U nás už několik dní buď poprchává, anebo slabě prší, ale dnes teda lilo jak z konve. Probudilo mě to. Teplo taky moc není, ale příští týden se máme na co těšit. To budou zase pařáky!
Mějte krásný den.
Mějte krásný den.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Také přeji pěkný zbytek dne a konečně jsem se sem dostala na delší dobu. Měli jsme tady pouť a bylo to docela náročné. Jsem ráda, že už je po všem. Počasí nám docela vyšlo, takže jsme s návštěvou a hlavně s dětmi mohli být venku na zahradě. Dostala jsem od dcerky dort, a tak na ukázku pro inspiraci.
Aničko, dort je moc pěkný.
Jen ještě pro zajímavost hlásím jednu novinku ze života pěstitelů strepsů. Piotr do toho včera bouchnul a oženil se.
Jen ještě pro zajímavost hlásím jednu novinku ze života pěstitelů strepsů. Piotr do toho včera bouchnul a oženil se.

Ježiš, ten pardál ještě nebyl ženatý??? :))))))
To bych se měla do čtvrtice taky dostat pod čepec.

To bych se měla do čtvrtice taky dostat pod čepec.

Jani, kdybych nebyl vdaná, tak bych se s tebou oženil. 

Dobré ráno, přeji pěkný den. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přeji krásný den už po obědě. U nás zataženo, co chvíli může zase zapršet. Měla bych jít dělat na zarostlou zahradu, ale táák se mi nechce.