Dobré ráno, u nás silně zataženo, mlhavo, 6 °C. Vladěnko, viděla jsem velké hejno divokých husí a plnou louku čápů, ale labutě jsem ještě přelétat neviděla. Krásný den přeji všem.
Vlaďko, letět labutě jsem slyšela a viděla už několikrát. Takže ten zvuk znám. Jo jo, jsi mladá holka, takže tohle bylo poprvé a příště už budeš vědět. :-))
Ahojte, já tu jsem taky :))) a přeju dobrý celý den! U nás šero, šedivé mraky... prostě normálka. Uklízím byt, skáču vokolo kytek, chcíply mi nějaké malé hlízky botanic. singošek - semenáčů. Další zkušenost, že nezimovat prvním rokem malé hlízky. Jako vždy, systém pokus-omyl.
U nás drobně pršelo v noci, od rána sluní svítíčko... Připravuju se užít si nadcházející PRODLOUŽENÝ víkend!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí. korektor.cz
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí. korektor.cz