Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Heleno, děkuji! Myslím, že po víkendu (s vnučkami) mě nikdo neudrží a vyrazím taky podívat se dál do lesa. Les mám ráda a strašně ráda houby hledám. Doufám, že i letos podělím sušenými houbami všechny kolem... 

Janičko, jen si lesa užívej. Kdybych mohla, taky bych se ráda toulala lesem a sbírala houbičky. Však jsem u lesů sloužila cca 35 let.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:... Danu, co se děje? Něco s prací?
No jo Miki, je to tak. Zas sedím jak kvočna doma.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
U nás je dost hrozné sucho, jsme tu jak začarovaní. Většinou spadnou srážky na horách a nebo je stáhne Harta. Houbičky v našem okolí zatím nerostou.
Soničko, tvá cukrátka jsou úžasná. Právě mám kafe, hned bych k němu zhřešila (i když vlastně nesmím).
Mějte krásný víkend.
Soničko, tvá cukrátka jsou úžasná. Právě mám kafe, hned bych k němu zhřešila (i když vlastně nesmím).
Mějte krásný víkend.
Danu, tak to je mi líto. Snad brzo něco najdeš...
U nás roste prd.
Danuš, doufám, že se brzy něco ukáže, abys doma nekvočnila. :) Trochu si vorazíš (alespoň).
Danuš, doufám, že se brzy něco ukáže, abys doma nekvočnila. :) Trochu si vorazíš (alespoň).
Danu, tak ať se brzy najde něco, co by tě bavilo a vydrželo trochu dýl.
Dobré ráno. Večer nám trochu sprchlo, nemusím jet zalévat. Teď je zataženo, mohlo by ještě sprchnout.
Betty, tobě držím pěsti, ať se podaří sehnat nějakou práci.
Přeji všem úspěšný den.
Betty, tobě držím pěsti, ať se podaří sehnat nějakou práci.
Přeji všem úspěšný den.

Dobré ráno.
U nás prší, takže zalévat taky netřeba
, jen jsou ty kytky poválené po zemi, růže visí z plotu jako hadr, hrachor má padlí...
U nás prší, takže zalévat taky netřeba
, jen jsou ty kytky poválené po zemi, růže visí z plotu jako hadr, hrachor má padlí...- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Díky vám za podporu. Momentálně řeším svůj zdravotní stav a pak se začnu po něčem poohlížet.
Dnes u nás propršel skoro celý den, až pozdě odpoledne přestalo. Momentálně dokonce svítí slunce.
Dnes u nás propršel skoro celý den, až pozdě odpoledne přestalo. Momentálně dokonce svítí slunce.
U nás taky celé dopoledne krásně, zahradnicky, pršelo.
Zdravím všechny!
U nás má být konečně pár dní bez deště. Posekala jsem další kus zahrady, snad trávu pro ušáky usuším...
U nás má být konečně pár dní bez deště. Posekala jsem další kus zahrady, snad trávu pro ušáky usuším...

Dobré ráno. Přeji krásný sluníčkový den. 

Dobré ráno a krásný den všem. V noci nám opět napršelo a docela se ochladilo, momentálně je 16 °C.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás. Počasí bylo pár dní přímo vražedné. Naštěstí ta vedra vystřídaly deště a ochlazení. Vydechla si příroda i já. Mějte se krásně.
Já jsem se právě vrátila ze zahrádky... jsem jako čuně, jak je pěkně zalito. Ohnula jsem se, že vypleju "ten žabinec", a on to byl vysemeněný vytrvalý náprstník. Fakt nahusto. Tak jsem jich asi 30 napíchala na jediný volný plácek. Nebyla jsem na to připravená - ani rukavice, ani sázecí kolík, jen lopatičku na vyrytí. Ještě jich tam asi tisíc zbylo. Je mi to líto vyházet, ale kam s tím, to fakt nevím. Bude tu náprstníkový prales. Na metru čtverečním. :-)
Dobré ráno. Dnes u nás krásně svítí
.
Na zahradě jsem teď několik dnů nebyla, snažím se trochu dát do pořádku byt. Strepsům jsem opět udělala letní sestřih, už měly veliké lupení.
Nějak to vše valím před sebou a nic nestíhám, a to nechodím do práce.
Mějte krásný den.
.Na zahradě jsem teď několik dnů nebyla, snažím se trochu dát do pořádku byt. Strepsům jsem opět udělala letní sestřih, už měly veliké lupení.
Nějak to vše valím před sebou a nic nestíhám, a to nechodím do práce.
Mějte krásný den.

Přeju vám pěkný den.
Helo, jak máme zahrádku kolem baráku, tak to prostě láká. To jdu s odpadem a je to na dvě hodiny. I jsem jeden čas uvažovala o zahrádce v kolonii, ale to bych nezvládala.
Helo, jak máme zahrádku kolem baráku, tak to prostě láká. To jdu s odpadem a je to na dvě hodiny. I jsem jeden čas uvažovala o zahrádce v kolonii, ale to bych nezvládala.
Dobré ráno a prima den.