Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Zdravím vás. Včerejší den jsme s klukama odpoledne vyrazili do lesa. Sotva jsme vylezli z auta, začalo kapat. Ze začátku mírně, později drobně, ale hustě. Nakonec jsme se vrátili do auta právě včas, déšť byl docela vydatný a vydržel až do dopoledne dnešního dne. Houbičky jsme ale nějaké donesli, i kluci byli úspěšní. Mám odpoledne vycházku, nohy mě moc neposlouchají, zvlášť ta jedna, potfora. Moc jsem toho nenachodila, spíš jsem stínovala.
Marodím už skoro dva měsíce a nevím, jak dlouho ještě budu a co bude. Mám za sebou infuze, před sebou rehabky a co dál, nevím. Možná, že ani na setkání nepojedu, to by mě dost mrzelo.
Mějte se všichni krásně.
Marodím už skoro dva měsíce a nevím, jak dlouho ještě budu a co bude. Mám za sebou infuze, před sebou rehabky a co dál, nevím. Možná, že ani na setkání nepojedu, to by mě dost mrzelo.
Mějte se všichni krásně.
Babett, tak ať tě dají brzy do kupy a jsi fit pro své aktivity.
Dobré ráno.
Dnes zase svítí
a hned se lépe vstává.
Betty, hlavně to zdravíčko.
Dnes zase svítí
a hned se lépe vstává.Betty, hlavně to zdravíčko.

Dobré ráno, my máme stále zataženo, ale neprší.
Babett, přeji ti brzké uzdravení.
Babett, přeji ti brzké uzdravení.
Dobré ráno. Zatím zataženo. Mějte prima den. 

Taky přeji hezký den, u nás bylo hezky a už se zatahuje, ale pořádná zima, jen 6 °C, docela mi kroutilo prsty v sandálech a dírkovaný svetr taky moc nezahřál.
Krásné ráno.
U nás 8 °C, taky nic moc. Ale já šla jen do obchodu, což mám asi 100 m, takže jsem to vlastně jen otestovala. Jedeme s kamarádkou na houby, tak si vezmu ještě vestu.
U nás 8 °C, taky nic moc. Ale já šla jen do obchodu, což mám asi 100 m, takže jsem to vlastně jen otestovala. Jedeme s kamarádkou na houby, tak si vezmu ještě vestu.
Tady je zima jako v Rusku! Včera to šlo, ale dneska je zase kosa. Konečně nám začalo taky růst v lesích, ale s takovouhle to zas brzy skončí. Snad se oteplí. Mám klendru i ve skleníku, a hlavně achíkům a voskám se to tedy nelíbí.
Dobré ráno. Přeji vám krásný den a hodně houbových úlovků.
Já tedy lovila včera dopoledne. Rostou, ale daleko od sebe. A houbařů asi víc než hub. Přesto jsem byla spokojená. Mám pět skleniček a něco v mrazáku. Jestli ještě porostou, určitě se zas vypravím. Ale já mám ty rozestupy tak týden. Prostě není čas, nebo je nečas. 
Naše děti vytáhly Františka do lesa, tak uvidím, zda něco donese. Už bych si něco houbového dala.
Dobré ráno. U nás je příšerná mlha. Přeji příjemnou neděli.
Manžel včera přinesl 5 houbiček.
Manžel včera přinesl 5 houbiček.
No, Helenko, z toho guláš neuděláš. :))))) Ale zas lepší než dloubanec do oka. :)
Tady nemlží, jasno, slunečno, azuro.
Mějte hezkou neděli!
Tady nemlží, jasno, slunečno, azuro.
Mějte hezkou neděli!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Janičko, polévku to zavoní.
Mlha se ztratila a svítí
.
Mlha se ztratila a svítí
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Je, ja jeste letos houby nemela. Snad jeste porostou, az se vratime domu. Zdravim vsechny ze slunne Anglie. Vcera jsme to trochu pripalili. Dneska jsem strikala Bohouse panthenolem.
Dobré ráno. Venku je asi takto
.
Přeji příjemné pondělí.
.Přeji příjemné pondělí.

Dobré ráno. Dnes nám svítí
. Mějte krásný den. 
. Mějte krásný den. 
Taky přeji pohodový den. Akorát u nás je spíš polojasno.
Ahojky, hlasim severni Francie slunecno a tetka furt rika: Chcete si neco vypit? Ale dneska jsme zacali s vinkem az ted. 

Hezký den všem.