Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Vladi, přeju ti všechno nejlepší k narozkám. Popřála bych ti na fejsu, ale mám (za nekorektní příspěvek :)))))))) zabanovaný účet na tři týdny. Takže ti přeju tady!
Vladi, taky ti přeji k narozeninám vše nejlepší, zdraví, štěstí, pohodu, a ať se ti daří vše, na co sáhneš.
Já já já taky přeju, štěstí, zdraví, ať se ti všechno daří a kočky dělají jen radost
Děkuji moc za přání!
A já dnes přeji Bohunce všechno nejlepší k narozeninám !
Takže i Bohunce všechno nejlepší k narozkám!
Bohunko, taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího, hlavně zdravíčka, štěstíčka a úspěchů.
Děkuji za přáníčka. :)
Janičko - vosičko, přeji ti k narozeninám vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a úspěch ve všech tvých aktivitách.
Děvčátka, děkuji srdečně za přání! Toto se mi sešlo za víkend...
Taky dodatečně přeji vše nej, štěstí, zdraví, a ať vše stále krásně kvete a roste!
Vladi, děkuji za přání a dodatečně přeju i já tobě vše nej!
Také přeji dodatečně vše nejlepší. :)
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
I já s křížkem po funuse přeji všechno nejlepší.
Všem, kdo už narozeniny slavily, přeji hlavně pevné zdraví a radost z kytiček...
Děvčata děkuji!!!
Dneska má narozeniny naše HELENKA Pacička!!! Helenko, ještě jednou posílám přání všeho nejlepšího, hodně a hodně zdravíčka, pohody a lásky tvých nejbližších!!! A také kytičky ať ti dělají jen a jen radost!
Taky přeji zdraví, zdraví, zdraví a hodně sil k dalšímu pěstování kytiček, pohodu, a ať se daří!