Přání, gratulace
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přání, gratulace
Všem Vám móóóc děkuji za krásná přáníčka. Zdraví a pevné nervy opravdu potřebuji. Prý zelená barva uklidňuje. Proto tak ráda za kytičkama chodím se vyžalovat.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Všem Vám móóóc děkuji za milá přáníčka. Zdraví a pevné nervy opravdu potřebuju.
Prý zelená barva uklidňuje. Proto tak ráda za kytičkama chodím se vyžalovat a hned je líp.
Prý zelená barva uklidňuje. Proto tak ráda za kytičkama chodím se vyžalovat a hned je líp.
Pravdou je, že jsem tohle vlákno zaregistrovala prakticky dneska, ach jo. Takže se Bettynko připojuji i já s přáním, aby se tvá cesta ubírala vždy jen tím směrem kterým si budeš přát, podle cesty aby kvetly samý krásný kytky - nejvíc fialinek a po cestě abys potkávala samé dobré lidi! Samozřejmě hodně zdraví, pohody a vše jen to nejlepší!
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Babett, já s křížkem po funuse, ale aspoň dodatečně všechno nejlepší, hodně zdraví a samé krásné kytičky.
Babetto, sice opožděně, ale přeci:-) Přeju Ti všechno nejlepší, hodně zdraví, aby se Ti všechno dařilo a mělas kolem sebe samé fajn lidičky
Babett, zase poslední, ale přece.
Všechno nejlepší, hlavně zdravíčko a štěstíčko a krásné fialky.
Všechno nejlepší, hlavně zdravíčko a štěstíčko a krásné fialky.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Tady ješrě musím někomu z vás poděkovat za přání ;o))))))) takže děkuji a Babettě ještě jednou vše nej... hlavně zdravíčko ;o))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Jaruš, moc díky a víš ty co? Našla jsem bonbonky - fialky co jsi mi dovezla do Brna v tašce, kde jsem měla perlit a vermikulit. Myslela, jsem, že jsem je ztratila.
tak se tak koukám na hlavní stránku a zjistila jsem, že avonka má narozeniny...takže všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka a prostě všechno co chceš
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Já se moc ráda přidám s gratulací. Přeji jen to pěkné, zdravíčko především.
To jo, zdravíčko je nejdůležizější, tak Avonko, přeju Ti ho co nejvíc a potom, aby kvetly kytičky, protože to Ti udělá radost a to je taky důležité
Děkuji za přání děvčata, jste moc prima.
Dneska slaví narozky mikina - přímo Kristova léta :)) Tak mikino všechno nej,hodně zdravíčka a štěstí a všechno co si přeješ! A kytičky ať ti rostou a dělají radost!
Mikčo, užij si dnešní narozeniny, ať se Ti splní všechna přání (třeba výstavba domku), a hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody a úspěchů v pěstování kytiček
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Maruško taky přeju krásné narozky sice opožděně, ale přece
Majko... stojím i já v řadě gratulantů... hlavně zdravíčko a jak psala Helenka ať to vyjde s domečkem...