Další pokojovky
Re: Další pokojovky
Krásné orchideje... je dobře, že se dnes už dají normálně sehnat, za mého mládí jsem je sháněla pouze přes známé ve skleníku, a to ještě v omezeném množství.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byla nakupovat v Německu na vánoční pečení a v zahradním centru jsem neodolala.
Krásně vám to kvete, mně teprve začínají.
Ty vánoční růžové s lemem jsou nádherné... a El Capitolio Sport taky nemá chybu.
Já jsem konečně (= konečně jsem si vzpomněla :-) ze syna vytáhla fotky toho napoupátkovaného sousedova od mamky. Bylo to focené mobilem a celkem ani nemá cenu to sem dávat, moc toho vidět není - poupata byla většinou ještě docela malá - ale aspoň jeden detail ukážu, kde všude mu ta poupata rašila.
Já jsem konečně (= konečně jsem si vzpomněla :-) ze syna vytáhla fotky toho napoupátkovaného sousedova od mamky. Bylo to focené mobilem a celkem ani nemá cenu to sem dávat, moc toho vidět není - poupata byla většinou ještě docela malá - ale aspoň jeden detail ukážu, kde všude mu ta poupata rašila.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, kdysi jsem v Hondurasu viděla tyhle kaktusy kvést na stromech v přírodě a poupata to mělo všude, kde to bylo možné. Ale tady na to asi nejsou takové optimální podmínky, nebo jen u mála lidí. Ale i tak je to krásná kytka. 

Ten kaktus vyrazil na všech možných i ne možných místech. To ty moje jen na koncích a mezi články, ale takhle na boku jsem to snad ještě neviděla.
Začíná mi kvést tahle potvůrka
Začíná mi kvést tahle potvůrka
Krásně vám to roste, Evuško, sporťák nemá chybu.
Super ibišek.
Ten asi nepůjde množit řízkem, co?
Žluťásek kaktus už mi odkvetl. Nevím, jestli to bylo urychleno teplotou, nebo že jsem s ním šíbovala, ale tentokrát to vzal nějak hopem. I ten bílorůžový, a dost poupat opadalo nevykvetlých.
Ten asi nepůjde množit řízkem, co? Žluťásek kaktus už mi odkvetl. Nevím, jestli to bylo urychleno teplotou, nebo že jsem s ním šíbovala, ale tentokrát to vzal nějak hopem. I ten bílorůžový, a dost poupat opadalo nevykvetlých.
Šel by, ale t. č. je to malý keříček, má dvě větvičky a na každé květ či poupě.
Pink Dream je nádherný.
Ja sa už neviem dočkať, kedy sa rozhodne rozkvitnúť ten môj prcek 10cm. :)
Ja sa už neviem dočkať, kedy sa rozhodne rozkvitnúť ten môj prcek 10cm. :)Re: Další pokojovky
Něco málo pro potěchu.
Pepo, děkuji.
Pěkné cymbidium.
Díky, ještě je mladé.
Babettko, ty máš také krásné fialenky.